Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:55
missa
Abone

Ergenliğe Girmeden önce Edilen Yemin Ve Beddualar

Ergenliğe Girmeden önce Edilen Yemin Ve Beddualar

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm hocam. Ben ergenlik dönemine girmeden önce bir şeyi yapmayacağıma dair yemin etmiştim ve yapmam durumunda başıma kötü şeyler gelmesine dair beddua etmiştim. Bu yemini bozmam durumunda ergenlik dönemine girmeden önce söylemiş olmama rağmen bedduaların gerçekleşme ihtimali var mıdır?

Okudunuz mu?  Ev satmak için okunacak dua

Yorum: Ergenliğe Girmeden önce Edilen Yemin Ve Beddualar

Kuldurdileyen
Aleyküm Selam, ey sınavı yeni başlayan. Yemin etme bundan gari. Sen önce sınavda değildin ve yanına alışman için bir düşman arkadaş gibi verilmişti. O sürede senle oynadı, kendisine alıştırdı ki sana bir şeyler söylediğinde anlayamayasın, yadırgamayasın. Sen bu hale bırakıldığın için Allah ta ben onları mesul tutmayacam sözü verdi. Dolayısı ile sen kendini mesul etsende, Allah mesul etmedikten sonra hükümsüzsün. Yarın çocuğun olursa sakın çocuğuna kızma. O buluğa erene kadar sende kendini ona sevdir. Sende onu mesul sayma. Ki buluğdan sonra kimin daha iyi arkadaş dost olduğunu kendi sağlıklı seçebilsin.

Okudunuz mu?  Yanarak ölmenin kuranda yeri nedir

Yorum: Ergenliğe Girmeden önce Edilen Yemin Ve Beddualar

Kayıtsız Üye
Ben de soruyu soran kardeşimle aynı sorunu yaşıyorum ve bu beni baya rahatsız etmeye başladı ve aklıma şüpheler geliyor ergenliğe girmeden önce söylemiş olmama rağmen korkuyorum acaba kuldurdileyen’in yazdığı doğru mudur diye? Bir hocamız doğru olduğunu söylerse rahatlayacağım. Doğru mudur yoksa yanlış mı?

Okudunuz mu?  İslamda cinci hoca diye bir şey var mı?

Yorum: Ergenliğe Girmeden önce Edilen Yemin Ve Beddualar

ACİLSERVİS
Yanlış bir cevap olursa sileriz veya ilave bir cevap daha yazarız. Kuldurdileyen’in cevabına uyabilirsin ilave edebileceğimiz bir şey yok.

Bu kategoride yer alan Zina yaptıktan sonra nasıl tövbe etmem lazım? cezası nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ergenliğe Girmeden önce Edilen Yemin Ve Beddualar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.