Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:55
missa
Abone

Zina yaptıktan sonra nasıl tövbe etmem lazım? cezası nedir?

Zina yaptıktan sonra nasıl tövbe etmem lazım? cezası nedir?

Kayıtsız Üye
ben arkadaşlarıma uyarak tamamen düşünmeden ve günahını bilmiyorum ama bir anlık aklımdan çıktı ve zina yaptım ikimizde bekarız ne yapmam lazım cezası nedir ltfen teşekkür ederim…


Yorum: Zina yaptıktan sonra nasıl tövbe etmem lazım? cezası nedir?

seyit gazi
öncelikle nasıl bir fiil işlediğinin farkına varıp pişman olman gerekir, sen kendini katletmişsin. bu fiilin çirkinliğini idrak ettikten sonra da, faydası değil zararı olan, başkasını ve kendini suçlamalara da fazla bulaşma. zinaya yaklaşma bile. günahların göz göre göre geldiği giriş kapıları vardır, bu kapılar kapatılmadığı takdirde bu günahların gelmesi kaçınılmazdır. yapılması gereken insanın, kendisini bu günahlara götürecek kapıları kapatmasıdır. ne zina ettiğin kimseyle, ne de seni zinaya cesaretlendiren kimselerle bir daha görüşme. her günah affedilirmiş yeter ki sonrasında açık edilmesin. bir daha da bu günahını hiçbir şekilde dile getirme, sağda solda insanlara anlatma. günahın affolunmasından veya tevbenin kabul edilmesinden yana da bir ümitsizliğe kapılma. ben sadece insan aklını başına almaz ve bu kafayla giderse, daha fazlasını kaybeder diyorum. dediklerimi yaparsan karlı bile çıkabilirsin.

Okudunuz mu?  Bast-ı zaman: Zamanın genişlemesi, bereketlenmesi. Az zamanda uzun bir zaman yaşamış olma hâlidir.

zina yaptım nasıl tövbe ederim

Bu kategoride yer alan Ölen Eşinin Elbisesini Koklamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina yaptıktan sonra nasıl tövbe etmem lazım? cezası nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.