Anasayfa
7 Şubat 2024, 13:34
sizden7
Abone

Oyunlara para yatırmak kumar mı?

Oyunlara para yatırmak kumar mı?

selo500
Arkadaşlar bir oyunda takas kontratı diye bişey var, 10 silah veriyorsun karşılığında sana 1 silah veriyor bunu yapmak kumar mı ? Oyunu tahmin eden vardır zaten , o verdiğin veya gelen silahları parayla satabilirsin veya oyunda kullanabilirsin.
Sizce kumar mı ?

Okudunuz mu?  Şakasına küfür etmek

Yorum: Oyunlara para yatırmak kumar mı?

Omer Faruk
Mü’minlerin en önemli özelliği; "Boş işlerden yüz çevirirler….!!"

Rabbim müslüman olup senin gibi boş işlerle meşgul olan kardeşlerimize istikamet versin. Bak sevgili kardeşim ümmet kan ağlıyor, kadınlarına tecavüz ediliyor, her biri bir yerde ölüyor ama senin gibi genç kardeşlerimiz ümidimiz iken sizler bu işlerle meşgul oluyorsunuz.

Okudunuz mu?  Çok sevilen bir şeye tapıyor demek caiz mi

Lütfen bir an önce kendinize gelip, teknolojiyi kulluk adına kullanmaya başlayın. Bilgisayarı çok seviyorsanız yazılım yapın. Müslüman çocuklara animasyon yapın, 3D tasarım öğrenin. Kafirler üretiyor siz de onların tüketiciliğini yapıyorsunuz.

Allah’a emanet olunuz…

Bu kategoride yer alan Bir ürünü farklı fiyatlardan satmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oyunlara para yatırmak kumar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.