Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:03
sizden92
Abone

Gusül sonrası vücutta yapışmış görünen maddeler

Gusül sonrası vücutta yapışmış görünen maddeler

kerem10
selamünaleyküm, gusül abdesti alıp banyodan çıktıktan sonra giyinme esnasında vücudumun bir yerinde etime yapışmış sim veya bir cisim gördüğümüzde ve onun altına su gitmemiştir diye düşünüyosak tekrardan gusül abdestimi almalıyız. çok fazla takıntılıyım bu konuda ilgilenip cevaplarsanız çok memnun olurum. saygılar..

Okudunuz mu?  Cinlerden Bu Kadar Korkmak Caiz Mi?

Cevap: gusül sonrası vücutta yapışmış görünen maddeler

mümini78
Yazılarımı oku özellikle de vesvese üzerine yazdıklarımı aman ha takıntı ve vesvese çok farklı şeylerdir. Takıntının başlangıcı vesvesedir. Takıntı vesveseden çok daha kötüdür. Çünkü vesvesenin ilacı bilgi iken takıntılı kişi bilsede bu işin doğrusunu yine vazgeçemez. Herşey güzel yolunda giderken bile kafasını takacak şeyler arar. Yazılarıma gözet. Allah derdinin dermanını da verir inşAllah.

Okudunuz mu?  Küfre düşme ihtimali üzerine iman tazelemek" ve "imanın varlığından şüphe etmek" arasındaki fark nedir?

Cevap: gusül sonrası vücutta yapışmış görünen maddeler

Efsane 66
Gusul abdesti ve normal abdestte deri islattigin zaman kabul olmus gorur yani diyelim bir tarafinda yara var, islatmak yetiyor. Mesela benim babam diyaliz hastasi, ve sarikli band ile banyo yapior. Mikrop alirsa o yara olan bolge hemen hastanelik olabilr Allah gostermesin. O yuzden babam o bolgeyi yikamaz. Islam dini, sac kadar ince kilic kadar keskindir.

Okudunuz mu?  Gusül almadan önce avret yerini yıkamak

Selametle.

Bu kategoride yer alan Gazın gelip gitmesi abdesti bozarmı acill başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül sonrası vücutta yapışmış görünen maddeler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.