Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:48
sizden07
Abone

Babam öğretmen okulun verdiği bilgisayarı kullanmak kul hakkına girer mi

Babam öğretmen okulun verdiği bilgisayarı kullanmak kul hakkına girer mi

emrtt
benim babam öğretmen okulun ona verdiği bir dizüstü bilgisayar var ve okul tatilken onu kullanıyorum bu kul hakkına girer mi


Yorum: Babam öğretmen okulun verdiği bilgisayarı kullanmak kul hakkına girer mi

Moden
O bilgisayar okul işleri için alınmıştır babanın kendi malı değildir. Kullanmanız uygun olmaz kul hakkına girer.

Okudunuz mu?  Şehvetsiz akan meni boy abdesti

Yorum: Babam öğretmen okulun verdiği bilgisayarı kullanmak kul hakkına girer mi

muvaffak
Okulun babanıza verdiği bilgisayarın kullanımı kurallara bağlanmışsa o kurallara bağlı kalmalı, kuralların dışına çıktığınızda günaha gireceğinizi bilmelisiniz. Babanıza sorun, bilgisayarın kullanımı kurallara bağlanmamışsa oyun oynayabilirsiniz. Kurallara bağlanmışsa oynamayın.

Bu kategoride yer alan Annem Sevdiğim Kızı İstemiyor. Bunu Nasıl çözeceğim ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam öğretmen okulun verdiği bilgisayarı kullanmak kul hakkına girer mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.