Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:48
sizden07
Abone

Annem Sevdiğim Kızı İstemiyor. Bunu Nasıl çözeceğim ?

Annem Sevdiğim Kızı İstemiyor. Bunu Nasıl çözeceğim ?

fableman
Benim kız arkadaşmla aramda tek bir problem yok hiçbir tartışmamız olmadı ama aileleri tanıştırdığımızdan beri hep müdahale ediyorlar yokuş oluyor.Annemi yanlış anladı kız tarafı. İstemiyor gibi gözükmüş annem ama art niyet yok sadece yanlış anladılar. Bunu izah ettik ama içlerine kurt düştü bir kere kabullenemiyorlar bir yandan da herhalde sağa sola soruyorlar onlar da o evlilikten hayır gelmez kadın istemiyor etmiyor gibisinden konuştular. Biz gittik istediğimizi söyledik annem de söyledi fakat kadın kovmak aşamasına getirdi . Olayı bitirmeye oynadı resmen. Kız da bir şey diyemiyor pasif kalıyor. Annem de artık istemiyor. Konuşuyorum . sen git iste al ben istemiyorum gelmem de gitmem de deyip duruyor. Naısl çözücem?

Okudunuz mu?  Kardeşimle benim derdim aynı çok zor durumdayız

Yorum: Annem Sevdiğim Kızı İstemiyor. Bunu Nasıl çözeceğim ?

Omer Faruk
Sevgili kardeşim,

Evlilik iki kişilik oyun değil, birlikte halaya durmadır. Bu da ailelerin evliliği demektir. Eğer müstakbel eşin olacak kız seninle evlenmeye niyetli ise 2 anne ile birlikte ev dışı bir mekanda oturup konuşmalısınız. Sorun anneler arasında ise bu sorun onlar arasında çözülmeli.

Okudunuz mu?  Yatarak su içmek veya birşey yemek günahmı?

Selametle…


Yorum: Annem Sevdiğim Kızı İstemiyor. Bunu Nasıl çözeceğim ?

Kayıtsız Üye
Çok sağ olun ben de öyle düşünüyorum. İlk gidip bir onlarla konuşayım sonra kendi annemle yapıp bir araya getireyim

Bu kategoride yer alan İç çamaşırında ıslaklık görmek gusül gereklimi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem Sevdiğim Kızı İstemiyor. Bunu Nasıl çözeceğim ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.