Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:57
missa92
Abone

Sevdiğim kızı çok samimi olduğum arkadaşta seviyor?

Sevdiğim kızı çok samimi olduğum arkadaşta seviyor?

Kayıtsız Üye
İyi günler mumsema ailesi sevdiğim ve beğendiğim bir bayan var ama o beğendiğim bayanı çok samimi olduğum arkadaşımda seviyor.Fakat bundan bayanın haberi yok.Hem ben hemde arkadaşım bu kızı seviyor.Ne yapacağım ne tavsiye ediyorsunuz? Çıkmazlardayım.Arkadaşımın o kızı sevdiğini duyduğumdan itibaren ne yapacağımı şaşırdım.Allah rızası için yardım.

Okudunuz mu?  İki günden fazla cünüp kalınırsa eğer dinden çıkılır mı

Kırlangıç.
Bence kararı kıza bırakın.Bir de bu arkadaşınız durumu kabullenebilecek mizaçta biri mi? Eğer değilse önce kendinize arkadaşınızın mi yoksa o kızın mı sizin için daha değerli olduğunu sorun. Eğer arkadaşınızsa sorun yok, pek tabi ki yeni birini bulursunuz.Yok ben o kız olmadan yapamam diyorsanız o zaman ilk söylediğimi yaparsınız yani seçimi kızın kendisine bırakırsınız. İşin dini boyutuna gelince, işten istifade uykusuna yapabilirsiniz, Allahım bana bir yol göster diye dua edin bir de. Allah yardımcınız olsun kardeşim, durumunuz hiç kolay değil yardan geçmek çok çok zor..

Okudunuz mu?  Ağır kaza sonucu parçalanmış cenaze yıkanır mı?

Edit: yine flooding oldu ama telefonumda otomatik tahmin özelliği var, bir işten istifade uykusuna nereden geliyor uydurdu bilmiyorum. İstihare uykusu olacak o.


Cevap: Sevdiğim kızı çok samimi olduğum arkadaşta seviyor?

karadamlalar
Kadın dört özelliği için nikâhlanır: Malı için, nesebi (soyu)için, güzelliği için, dini için. Sen dindar olanını seç de huzur bul/mutlu ol. (Buhârî, Nikâh 15; Muslim, Radâ 14, 53, Ebû Dâvud, Nikâh 2; Nesâî, Nikâh 13; İbn Mâce, Nikâh 6; Dârimî, Nikâh 4; Muvattâ, Nikâh 21; Ahmed bin Hanbel, II/428)

Okudunuz mu?  Karacuha nedir?

sanırım sizin yapmak istediğiniz bir flört,fakat bu haramdır.yukarıdaki hadisin ışığında,dindar bir hanımla evlenmenizi tavsiye ederim.


Cevap: Sevdiğim kızı çok samimi olduğum arkadaşta seviyor?

Kayıtsız Üye
Amacım ciddi nasip olsa bir kaç yıla kadar evlenmek istiyorum. Aramızda flört yok ve olmayacakta.Sorun olan benim arkadaşımda aynı bayanı seviyor.Fakat bayanın bundan haberi yok.Yani hem ben hemde arkadaş ona talibiz ne olacak.

Bu kategoride yer alan Arapça Erkek, kadın ve çocuk için cenaze duaları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğim kızı çok samimi olduğum arkadaşta seviyor? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.