Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:48
sizden07
Abone

İç çamaşırında ıslaklık görmek gusül gereklimi?

İç çamaşırında ıslaklık görmek gusül gereklimi?

juvanpix
arkdaşlar bn tuvalete gttm bir süre sonra iç çamşırımda ıslaklığn olduğnu ve yer yer kçük byzmsı bişlrn oldğunu ve bunlrn kuryp iç çmşrmın o yrlernn sertlştiğini fark ettim..ama bnlr olurken bn hç bile farkında deildm..sizce gusül grkr mi ..Allah rızası içn yardmcı olur musunuz?

Okudunuz mu?  İbn, bin, ibni, binti farkları nedir?

Cevap: Gusül gereklimi?

bahadır emin
kişi eğer rüyasında ihtilam olduğunu hatırlamıyorsa ve iç çamaşırındaki ıslaklığın mezi mi meni mi olduğunda şüphe ediyorsa gusül gerekmez. ama rüyada ihtilam olduğunu hatırlıyorsa şüpheye bakılmaz gusül gerekir. şu ……..de sahip çıkalım artık. her gün aynı sorular.

Okudunuz mu?  Colada alkol varmıs dıyolar ne derece dogrudur? Eger alkol varsa tuttugumuz oruclar

Cevap: Gusül gereklimi?

juvanpix
saol arkdaşım… .d ben gündüzleyin oldu ya öle rüya felan ortada bişy yok tuvlte gttm sonra bnlrn olduğunu frk ettm.. çok şüphlniyrm ya napacağımı bilmiom


Cevap: Gusül gereklimi?

bahadır emin
insanın tenasül uzvuna bakması zaten sakıncalı. o yüzden iç çamaşırını filan inceleme her zaman. Allah resulu defi hacet yaparken, mümkün olduğunca eğilirken avret yerini açarmış. yani edep yerin minimum seviyede gözükecek.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin neden çok fazla karısı vardı ve 2 kızını neden hz osman vermiş?

rüyada bişey yoksa, meni olduğundan da emin değilsen. gusüle gerek yok. meni zaten sarımtırak olur ve iç çamaşırda çok katılaşır tutkal gibi. kendini belli eder. zaten meni olsa büyük ihtimalle ihtilam olurdun ve uykudan uyanırdın.


juvanpix
Allah senden razı olsun arkdşım saol..ortda zten uyku fln yoktu gnlük hayyta tuwltten sonra karşılaştığım bir olydı

Okudunuz mu?  İnsan aldatmak

mfcanbaz
Uyku halinde akıntı olmuş , gece uyanamamış , akabinde sabah farkedemeyip , meni yolunda bir miktar meni kalma durumu olabilir. Karşılaşılan bir durumdur.

İlk lavaboya girişte Küçük abdest akabinde kendiliğinden dışarı çıkar.

belirtiler bunu gösteriyor.

Nacizane Abdest alman gerekir diye düşünüyorum.

Syg

Okudunuz mu?  Kadını mezara kim koyar

bahadır emin
arkadaş uyku yoktu diyor. su tabancası değil ki bu gusül gereksin.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Kahvaltıdan Sonra Uykuya Dalmışım Ve Bir Ara İhtilam Oluyordum Çok az bir şekilde sıvı geldi devamı olmadı ellediğimde koku alamadım ve çok azdı bende mezi olduğuna karar verdim uyandığımda çamaşırda ıslaklık yoktu meni olsaydı kuruduğu halde gözüküyordu bunda gözükmüyordu iç çamaşırını sildim ve namazlarımı kıldım

Okudunuz mu?  Salavat ı Fatih in hikmetleri nelerdir?

ACİLSERVİS
Aleykümüsselam. meni olmadığı için gusletmen gerekmez. Mezi ile idrar aynı derece necistir. Çamaşırını yıka veya değiştir.


ihtilam olduğunu hatırlamıyorsa, iç çamaşırında ıslaklık

Bu kategoride yer alan Kuranı Unutmak Günah Mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İç çamaşırında ıslaklık görmek gusül gereklimi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.