Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:55
sizden0
Abone

Peygamberimizin neden çok fazla karısı vardı ve 2 kızını neden hz osman vermiş?

Peygamberimizin neden çok fazla karısı vardı ve 2 kızını neden hz osman vermiş?

semamca_07
hayırlı günler bazı yerlerde atıp tutuyorlar işte peygamberimiz kadınlara değer vermiyor bir sürü karısı var işte kızlarını mal gibi başkalarına veriyor vs diye ben cevap veremiyorum canım sıkılıyor laf konuşuyorlar saçma sapan bunlar böyle dediği zaman en iyi cevabı nasıl verebilirim.bunları benim bilmemem cevap verememem ayrı bir utanç kaynağı biliyorum ama öğrenmek ve bu hadsizlere cevap vermek istiyorum.

Okudunuz mu?  Sihir ve büyü hakkında bir sorum var bakar mısınız?

Cevap: Peygamberimizin neden çok fazla karısı vardı ve 2 kızını neden hz osman vermiş?

yüzbin
En iyi cevap siyer kitabını okumaktır.
o günkü şartlar bilinmeden kısa cevaplarla anlaşılmaz.


Cevap: Peygamberimizin neden çok fazla karısı vardı ve 2 kızını neden hz osman vermiş?

umutlucan
hayırlı günler

Okudunuz mu?  Farz namazlar için en hayırlı en faziletli vakit ne zamandır?

şimdi sen asla asla!!! peygamber efendimize laf ettirtmiceksin!
peygamber efendimiz(s.a.v.) evliliklerinin sebebi siyasi ve sosyal sebeblerdir bilip bilmeden kmse yorum ypmasın haa nymiş efendim çok evlilik yapmıs . onlara sor bakim kaç tane gayri meşru ilişkileri var kndilerinin!!!!!
eğer peygamber efendimiz(s.a.v.) kız meraklısı olsaydı gider gnclerle evlenirdi ! ahlaksız herifler kmsinizde peygamber efendimiz(s.a.v) laf söylüyorsunuz!

Okudunuz mu?  Alafranga Tuvalet Büyük Abest Konusunda. Birçoğumuz Aynı Sorunu Yaşıyor Olabilir...

böylelerine fırsat vermiceksiniz güzellikten anlamıyorlarsa özelliklee

gelgelelim 2. soruna

hz. osmana 1 kızını verdi akraba olmaları için

daha sonra vefat edince hz osman r.a.) çok aglamıs:( üzülmüs ve peygamber efendimiz (s.a.v.) bir kızını dha hz osman(r.a.) vermiştir .
olay bndan ibaret peygamber efendimiz aldgı elilikler hepsi kndinden yaşça büyükler ve korumak için almıstır!!!
ayrıca hz. aişe yi de hz ebubekir r.a. ile akraba olmak için hz ebebekir (r.a.) kızını peygamber efendimiz (s.a.v.) efendimize vermiştir sadece akrabalık vesilesiyle aklına bşka seyler gelmesin!!!!

Okudunuz mu?  Sabah namazını öğle ezanına 44 dk kala kıldım namazım geçerli midir?

semamca_07
şunu indirip okusam olurmu yada bu sitede mevcutmu böyle bir yazı yada nereden temin edebilirim sanırım çeşit çeşit varmış bu kitaptan hangisi doğru ve güzel olandır.hergün sabahtan akşama kadar salavat getirdiğim peygamberimi tanımıyorum vay be onu koşulsuz seviyor ve saygı duyuyorum ama tanımıyorum çok acı bir durum sanırım benim için.

Okudunuz mu?  Aşktan nasıl kurtulurum?

benim herhangi bir şüphem yok ama insanlar saçma sapan konuşuyor özellikle gençler hani dinsiz demek istemiyorum ama Allah onlarında yardımcısı olsun bazıları var dalga geçerek konuşuyorlar sanki bir arkadaşları hakkında konuşuyorlar gibi böyle olunca insan sinirleniyor sinirlenince bağırıp çağırıyorsun ondan sonra yobaz oluyorsun misal olarak söylüyorum bunu öyle olduğundan değil bilmek lazım öğrenmek lazım bu yaşa kadar öğrenmediğim hata bunları vAllahi billahi kendimden utanıyorum.bana bir kitap önerin açıp okuyayım öğreneyim bari bundan sonra geç kalmış olmayalım.

Bu kategoride yer alan Beni geceleri cinler rahatsız ediyorlar bunlardan nasıl kurtulabilirim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peygamberimizin neden çok fazla karısı vardı ve 2 kızını neden hz osman vermiş? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.