Anasayfa
24 Ocak 2024, 5:02
sizden2
Abone

Annem Sevdiğim Erkeği Fakir Diye İstemiyor Ne Yapmalıyım

Annem Sevdiğim Erkeği Fakir Diye İstemiyor Ne Yapmalıyım

esra.esra
Merhabalar. Uzun olacak ama lütfen okuyun.
Öncelikle şöyle başlayayım ben 24 yaşında 4 yıllık üniversite mezunu bir kızım 5 yıllık bir ilişkim var daha doğrusu vardı 🙁 4 yıl üniversiteyi onun olduğu şehirde okudum 4 yıl boyunca hep yanyanaydık ve bu bizim akrabamız baba tarafından annesi benim amcamın kızı yani annesi ile kuzeniz.
Ve sevdiğim erkek üniversite okumamış lise mezunu değil açıktan lise okuyo benden 1 yaş büyük.
Üniversite bitti artık aileme gelip isteyeceklerini söyleyecektim ve söyledim Babam bişey demedi olumlu yada olumsuz ama annem aşırı kavga ettik aşırı bana dedi sen yanına nasıl yakıştırıyorsun sen üniversite mezunusun millet ne der bunla mı evlendi der.
Hadi kendi okumadı maddi durumları yok yiyecek ekmekleri yok bir kere evlerine gittik salçaları yoktu evleri yok babadan miras evde yaşıyorlar o çocuk sana gelinlik alamaz bilmem ne bilmem ne halbuki o çocuk bana 4 yıl ne hediyeler aldı tabiki bende ona annem diyor gelinlik alamaz.
Annemin laflarından ben utandım bu benim annem olamaz dedim.

Okudunuz mu?  Okumak ve çalışmak istemiyorum

Ben istiyorum vermezsen kaçarım dedim vermem dedi asla kaç umrumda değil asla affetmemde dedi öl daha iyi dedi bir evladım eksik olur dedi 2 kardeşiz tek kızım bir evladım eksik olur dedi ya çok kardeş bile olsak nasıl ağır laflar etti.
Neymiş ben kriterimi nasıl düşük tutarmışım kendimi neden aşağıda görüyormuşum ama ikimizde çok seviyoruz anne dedim 5 yıl boyunca 1 kez olsun ayrılık yaşamadık dedim aşk karın doyurmuyor dedi.
Asla olmaz hayır benim istediğim biri ile olacak dedi senin istediğin beni dövse aldatsa senin evine geri gelsem daha mı iyi dedim olsun gel ben bakarım dedi. Ama yine de ona vermem dedi. Sevdiğim erkek kaçalım dedi ben dedim aileme bunu yapamam.
Ben ailemi düşünüyorum onlarsa gram bu konuda anlamıyorlar.
Oda kırgın hem kaçmıyorum diye hemde annemin küçümsemesine çünkü o annemi aradı annem aynı şeyi ona da söyledi sevdiğim adam beddua etti veren de Allah alanda dedi 2 evine 1 arabasına güvenmesin dedi biz aç açıkta koyacak değiliz seni dedi.
Gözümün önünde 5 yıllık ilişkim bitiyor o kadar kötüyüm ki ikimizde çok seviyoruz çok çok dua ediyoruz Allah’a isyan etmek istemiyorum ama ümitsiz olmak da istemiyorum çok zor durumdayım Rabbim sevdiğime güzel iş annemin kalbine yumuşaklık diline bağlılık versin istiyorum.
O kadar zor durumdayım ki bir yandan biliyorum Annem aşırı inat kesin kararlı aşırı katı bir insan ama bir yandan da Allah var Sabret dua et diyor Allah isterse olur annen bile boş diyor ama işte annemin de o kararlı kesin halini gördüm.
Of off bildiğiniz dua varsa söyler misiniz dua ya ihtiyacım var hergün Ağlıyorum. lütfen bizede dua eder misiniz..Esra kulun ile Onur kuluna yardım et Allahım nolurrrrrr. Aminn.

Okudunuz mu?  Namazda Sûre Ve Duaları Okurken, Öksürük Geliyor Ve Sûreler, Dualar Yarıda Kalıyor

Yorum: Annem Sevdiğim Erkeği Fakir Diye İstemiyor Ne Yapmalıyım

suavi
Annen problemini çözmüş zaten. Neden anlamamak için direniyorsun!

Bu kategoride yer alan Parmaktaki Yağ Bezesi Gusüle Abdeste Engel Midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem Sevdiğim Erkeği Fakir Diye İstemiyor Ne Yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.