Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:03
sizden9
Abone

Ben vesvese ile uğraşırken küfre mi girdim ?

Ben vesvese ile uğraşırken küfre mi girdim ?

kral2a_1988
bana geçen gün aklıma kafir olan bir insan aklıma geldi sonra vesvese geldi bu müslüman bu müslüman diye sonra istemeden veya istemsiz olarak kafa salladım yada göz kırptım "müslüman" diye sonra aklım artık durmadı sürekli vesvese sürekli vesvese geldi sonra bende aklıma getirdim aklımda o adam müslüman diye sonra kafa salladım ama içimden biliyordum müslüman olmadığını yani müslüman diye düşünüp kafaq salladım ama içim sıkıntıdan patlayacak gibi oluyordu sadece amacım kafa sallamanın göz kırpmanın dinden çıkarmayacağı kalbin önemli olduğunu kendime anlatmaktı şimdi ya küfre girdiysem diye korkuyorum dün gece uyuyamadım

Okudunuz mu?  Yemek yerken sürekli besmele çekmek geliyor içimden

Cevap: Ben vesvese ile uğraşırken küfre mi girdim ?

kral2a_1988
kimse cevap yazmayacaqk mı?


Cevap: Ben vesvese ile uğraşırken küfre mi girdim ?

RedveKabul
SubhanAllah ne küfrü sayın kardeşim. Kafir insan değil mi? Kafada sallayabilirsin, tokalaşabilirsin de hatta hal hatır dahi sormalısın. Bunda küfre düşecek bir durum yok. EbuTalip’in iman etmediği noktasında İslam alemi aşağı yukarı hemfikirdir ama Allah’ın Rasulü kendisine "ey amcacığım" diye hitap etmiştir.

Okudunuz mu?  Meni kokusu

Vesvese şeytandır ve fazlası da lütfen yanlış anlamayın ilmin zayıflığındandır.

Saygılarımla


Ya kufre girdiysem

Bu kategoride yer alan Küfre düşme ihtimali üzerine iman tazelemek ve imanın varlığından şüphe etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ben vesvese ile uğraşırken küfre mi girdim ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.