Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:03
sizden9
Abone

Necis nasıl bulaşır?

Necis nasıl bulaşır?

magicksk
Ben temizlikte çok vesveseli biriyisim.Vesveselerim ara ara tekrarlıyor.Bu yüzden işin doğrusunu öğrenmek isitoyrum.
Tuvaletten çıkarken kirli necis bulaşmış elimde kapıyı açtım.Kapı kolu kirlendi.Ben kapı kolunu çok daha sonra sildim.Fakat bu o kapıyı evi havalandırmak için ara ara açıyoruz. bazen ıslak elle açıldı o kapı ve başka yerlere dokunuyoruz.Ben bu şekilde o kapıdan her yere necis bulaştı diye evham ediyorum.İnanın herşeyi kirli görmeye başladım artık.Eşyalara dokunmaya çekiniyorum.

Okudunuz mu?  3 aylık bebeğin ruhu varmı?

Necis bulaşmış bir yere, yani tuvaletin kapı koluna (necis kuruduktan sonra) ıslak elle dokunup kapıyı açtığımızda elimize necis bulaşmış olur mu? Aynı şekilde necis olan yere veya halıya necis kuruduktan sonra ıslak ayakla basılsa necaset ayağa bulaşır mı?


Cevap: necis nasıl bulaşır?

mümin
Bu yaptıklarınızı temizlikten yada titizlikle alamadı yok.
Tamamen vesvese bunlar.

Okudunuz mu?  Döviz alım-satım'ının dinimizdeki yeri

necaset nasıl bulaşır, kuru necaset bulaşırmı, necaset bulasan yere dokunmak

Bu kategoride yer alan Garip bir ses duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Necis nasıl bulaşır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.