Anasayfa
4 Kasım 2023, 6:24
sizden05
Abone

Necis nedir Nasıl bulaşır?

Necis nedir Nasıl bulaşır?

ysnryldz
Selamun aleyküm bu konuda birkaç gündür düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Ben 15 yaşındayım bir aydır falan namaza başladım çok şükür.Ancak önceleri temizliğine vs hiç dikkat etmeyen biriydim.Ve evin heryerinde necis bulaştırdım.Özellikle telefonuma ve kişisel eşyalarıma.Telefonum şu an annemin elinde ve annem namaz kılıyor.O telefona bulunan necis annemin namazına ve abdestine mani olur mu? Ev zaten sürekli temizlik halinde ama annem konusunda kendimi huzursuz hissediyorum.Saçma gelebilir ama yardımcı olursanız sevinirim…

Okudunuz mu?  Namaz esnasında Secde Ayeti okuduğumuzda tilavet secdesi nasıl yapılır?

Cevap: Necis nedir Nasıl bulaşır?

ysnryldz
Cevao verecek olan yok mu lütfen..


necaset nasıl bulaşır

Bu kategoride yer alan Besmele çekmek , Tevbe etmek ve Elhamdülillah şükür demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Necis nedir Nasıl bulaşır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.