Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:53
sizden05
Abone

Besmele çekmek , Tevbe etmek ve Elhamdülillah şükür demek

Besmele çekmek , Tevbe etmek ve Elhamdülillah şükür demek

batuhanygt123
Selamun Aleyküm,biliyorsunuz bu aralar havalar inanılmaz sıcak ve nemli.Fakat ben mesela müsait iken yani üstüm giyinik iken otururken kalkarken yemek yerken vb çoğu şeye Bismillahirrahmanirrahim diyorum.Kötü laf ettiğimde Tevbe mi hemen çekiyorum,ne zaman boğazımda gaz tutsa gazdan sonra hemen Elhamdülillahşükür diyorum falan.Fakat ben evde bu sıcaktan dolayı altımda eşortman ve üstümde bişey olmadan geziyorum.Yoksa bunalıyorum arkadaşlar.Bu günah mıdır ?
Ve altımda eşortman varken en azından,üstümde bişey olmasa benim Tevbe etmem,Bismillahirrahmanirrahim,Elhamdülillahşükür gibi kelimelerimi söylersem günah olur mu?

Okudunuz mu?  Şarkı sözlerinde günah varmı ?

Cevap: Besmele çekmek , Tevbe etmek ve Elhamdülillah şükür demek

imam
Çıplak iken zikretmek, tevbe etmek caizdir.

Bu kategoride yer alan 16 yaşındaki kız çocuğunun intihar etmesi durumuna göre ahiretteki hükmü ne olur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Besmele çekmek , Tevbe etmek ve Elhamdülillah şükür demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.