Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:10
sizden91
Abone

Neye tövbe ettiğimizi bilmeden tövbe edebilir miyiz?

Neye tövbe ettiğimizi bilmeden tövbe edebilir miyiz?

Kırlangıç.
Saçma söz, düşünce ve davranışlarımdan mütevellit bende alışkanlık oldu artık her aklıma Allah geldiğinde "şimdi kimbilir ne günahlarım vardır Allah bana kızmıştır" diye evham yapıp affet Allahım diyorum, Estağfurullah diyorum ya da istemsiz olarak "Allahım yardım et" diyorum ama çoğunlukla bilinçli olarak olmuyor bilinçli olarak olsa da tam olarak ne için dua ya da tövbe ettiğimi bilmiyorum. Bütün bunlar kabul olur mu?

Okudunuz mu?  Gusülde Tıkalı olan Buruna Su vermede problem yaşıyorum, bakar mısınız ?

Cevap: Neye tövbe ettiğimizi bilmeden tövbe edebilir miyiz?

Nara
bence ne için tovbe ettiyimizi belirtirsek daha güzel olur

Bu kategoride yer alan Hz. Ömer (ra) halifeligi döneminde recm cezası uygulandı mı? Kaynak nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Neye tövbe ettiğimizi bilmeden tövbe edebilir miyiz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.