Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:49
missa91
Abone

Sedir ne demek? Sedirin anlamı

Sedir ne demek? Sedirin anlamı

Kayıtsız Üye
Sedir ne demek? Sedir nedir? Sedirin anlamı


Cevap: Sedir ne demek? Sedirin anlamı

Muhasibi
Kol koyacak yeri olmayan, arkalıksız, üstü minderli ve yastıklı olabilen kerevet, divan
Örnek: Bizi geniş sedirlerle çevrilmiş keten örtülü bir büyük odaya aldılar. B. Felek

Kozaklılardan, çiçekleri sarı veya açık yeşil renkli, boyu 40 m kadar olabilen ve kerestesi yapı işlerinde kullanılan bir orman ağacı, dağ servisi (Cerrust).
Çamgiller (Pinaceae) familyasından, 50 m kadar boylanabilen, iğne yapraklı, yaprakları kısa sürgünlerde demet, uzun sürgünlerde tek tek bulunan, yapraklarını dökmeyen, erkek ve dişi kozalakları ayrı ayrı olan, ülkemizde Akdeniz Bölgesi’nde tabiî olarak yetişen güzel kokulu, kerestesi değerli bir orman ağacı.

Okudunuz mu?  Ebu cehil kimdir? kısaca

sedir ne demek, sedir anlamı, sedir nedir kısaca

Bu kategoride yer alan Yeni Doğan Sarılığı Beyin Hasarına Neden Olabilirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sedir ne demek? Sedirin anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.