Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:43
sizden01
Abone

Allah’tan aşk istemek haram mıdır?

Allah’tan aşk istemek haram mıdır?

merak
Selamun Aleyküm Mumsema.. Kardeşlerim kafa takılan bir soru var Namaza yeni başladım 1 hafta oluyor önceden mastürbasyon dan kurtulamıyordum Ama sizlerin tavsiyesiyle her aklıma geldiğinde Namaz kılıp Rahatlıyorum Allah razı olsun hepinizden.. Özellikle Günahtan kurtulduğum için Allah’a şükürederek ve büyük bir hevesle kılıyorum İçimden sürekli Dua etmek geliyor ve ediyorum.. Bazen Allah’tan kendim için birşeyler istediğim zaman kibirlenmişim gibi oluyor ve içim rahat etmiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz? Birde Allah’tan aşk istemek haram mıdır? Yani sevdiğim bir kızı Allah’tan Nasip et demek yanlış mıdır?


Cevap: Yanlış mı?

tekturk
Senin yaptigin dua`dir vede dualarinda ne istedigini kendin bilirsin, helal seyler olmak kaydiyla… 2.ye gelince o kisiyi bana zevce et yada olmazsa ondan hayirlisini et diye dua edebilirsin

Okudunuz mu?  Babası olmayan iki peygamber kimdir?

Cevap: Yanlış mı?

merak
Teşekkürler Kardeşim.. Allah razı olsun cidden içimi rahatlattın 🙂

Bu kategoride yer alan Benim başıma gelene nasıl isyan etmeyeyim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’tan aşk istemek haram mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.