Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:42
sizden94
Abone

Evli bir insanın yasak aşk yaşaması

Evli bir insanın yasak aşk yaşaması

gergous
evli bir mümin in,bekar bir mümin ile aşk yaşaması fakat Allah korkularından bunu aldatmaya götürmezlerse eğer günah işlerler mi?bu 2 kişi mağdur bile olsa böyle bir şey günah mı?


Cevap: evli bir insanın yasak aşk yaşaması

imam
dalga mı geçiyorsun bu ne biçim soru? eğer bu yaşa kadar günah olduğunu bilmiyorsa pes doğrusu!!!

Okudunuz mu?  Kız arkadaşım hiç olmadı.

Cevap: evli bir insanın yasak aşk yaşaması

gergous
haklısınız yanlış sordum soruyu,elbette günah ama daha çok bu ilişkiyi cinsel ilişkiye götürmeyince günahın büyüklüğünün zina ile eş değer mi olacağını bilmek istiyordum.


Cevap: evli bir insanın yasak aşk yaşaması

seniseviyorum
Gercekten çok sacma bir soru. Almak istediginiz cevap belli, fakat doğru cevabin ne oldugunuda gayet iyi biliyorsunuz. Bugun duygu dediginiz seyin yarin ilerlemeyecegi ne malum. Allah korusun. Hem o evli insanin esine yazik degilmi??

Okudunuz mu?  Kopya çektikten sonra kul hakkını 0'a indirmek için ne yapabilirim?

rana
Allah böyle insanlari islah etsin islah olmiycaklarsada yok etsin!


gergous
dimi yok etsinde kurtulalım bizde


betafix
selamun aleykum . "imam" kardeşim güzel açıklamış söz kalmamış bize . Allah razı olsun kendisinden.

akıl gibi bir mücevhere sahibiz .. doğruyu ve yanlışı görmeyi idrak edecek güç versin rabbim kardeşim.

Okudunuz mu?  Büyük günahlar nelerdir? Büyük günah işleyenler kafir mi olur?

haram sevda
selamun aleykum. sürekli merak ettiklerimi burdan arayıp cevap bulan biri olarak Allah sizden razı olsun. çok zor durumdayım. maleesef bir sevgilim beraber olduğum biri var. ben nefsime yenik düşüp bu yola girdi ama çok pişmanım. çünkü biliyorum ki Allah(c.c) bize haram kılmıştır. malesef bunun çok sonradan farkına vardım 🙁 bu haram ilişkiden daha önceleri defalarca kurtulmak istedim. ayrılma yoluna girdim ama beni her zaman tehdit etti kendime zarar veririm gibi tehditler aldım ona haram olduğunu Rabbimin yasak kıldığını defalarca söylesemde asla umrunda olmadı. sürekli ağladı ve ne yaptıysam vazgeçiremedim. ayrıldım kapıma dayandı ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım. onun benden soğuması, ayrılması için bir yol varsa nolur benimle paylaşın. ben hayatımın geri kalanını tam bir takva sahibi kadın gibi yaşamak istiyorum Allahıma derinden bağlı olarak yaşamak istiyorum fakat o hayatımda iken bunları yapamıyorum. yalvarırım bir cevap verin. Mesajımı okuyacak olan diğer kardeşerim nolur dualarınızı eksik etmeyin. Allah sizden razı olsun cevabınızı bekliyorum inşAllah. Dua ile..

Okudunuz mu?  Hz.Amine doğumu sırasında ona yardım eden kadınlar kimlerdi?

Kayıtsız Üye
Peki size bu denli nasıl bağlandı,ölümü göze alacak kadar oda evli mi geride kalanları yokmu kapınıza dayanacak kadar gözü dönmüş mü


Kayıtsız Üye
Allah yardımcın olsun kardeşim bu hataya nasıl düştün kendine zarar verecek kadar nasıl bağlandı sana o bekarmı evlimi kimi kimsesi yok mu sana bu denli bağlı Allahım her ikinizede acil yardımcı olsun

Okudunuz mu?  Süleymancılar nasıl bir tarikat, en ufak bir konuda bir eleştiride dinden çıkarsın diye tehdit ediyorlar

Kayıtsız Üye
Hanımefendi bende bir erkek olarak sizin yaşadığınız olayın aynısının tepkisini yaşadım evli bir kadin bana sizin anlattığınız sekilde musallat oldu ondan ayrılmayı defalarca denedim baktim olmuyor tehtit sanyaj ve hatta intihar girisiminde bile bulundu bende durumu esime anlattim eşim ile birlikte bu illeten kurtuldum tovbe ettim Allah’a sığındım ve namaz kılıp kuran okumaya basladim su an çok iyiyim hem ben hemde ailem çok mutluyuz

Okudunuz mu?  Gusül abdesti almadan temizlik mi yapılmalı yoksa abdest mi alınmalı

yasak aşk nedir, iki evli insanın yasak aşkı, yasak aşktan kurtulmanın yolları

Bu kategoride yer alan Veysel (Uveys) Karani, Uhud'ta Peygamberimizin dişi kırıldı diye, dişini kırmış mıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evli bir insanın yasak aşk yaşaması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.