Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:18
Namaz
Abone

Namaz rekatları nasıl belirlendi

Namaz rekatları nasıl belirlendi

Kayıtsız Üye
Namaz rekatları nasıl belirlendi Namaz rekat sayıları nasıl belirlenmiştir ?


Yorum: Namaz rekatları nasıl belirlendi

arifselim
Bir çok farz Allah tarafından kuranı kerimde bildirilmiştir. Bazı farzların ayrıntılarını ise peygamber aleyhisselam açıklamıştır. Namazın kaç rekat şeklinde kılınacağı hususu da kuranı kerimde açıklanmamıştır ve bu rekatlar peygamberin açıklaması ile emredilmiştir. Nitekim peygambere uymayı ve emirlerini yerine getirmeyi bizlere emreden yine kuranı kerimdir.

Okudunuz mu?  Namazda bir yerin açılması

namazın rekatları nasıl belirlendi

Bu kategoride yer alan Kaza namazları nasıl kılınır? vitir namazlarının kaza namazı kılınırmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz rekatları nasıl belirlendi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.