Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada 20 lik diş kırılması

Rüyada 20 lik diş kırılması

Kayıtsız Üye
Rüyada 20 lik diş kırılması ne demektir Bir kişinin rüyasında yirmilik dişinin kırılması ne anlama gelmektedir ?


Cevap: rüyada 20 lik diş kırılması

Fetva Meclisi
Rüyada diş görmek ev halkı ve akrabalıkla yorumlanır. Üst kat dişler erkek, alt kat dişler kadın ve azı dişleri ev halkının reisi olarak tabir edilir.
Rüyada her hangi bir dişinin yanında yeni bir diş çıktıgını görmek, bir akrabadan hayır ve menfaat görecegine; dişleri arasında seyrek ve açık yerleri görmek, akraba ve ev halkı arasında bir geçimsizligin çıkacagına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada kızımın kaynanasını görmek

Halk arasında büyük diş makbul olduğu için dişlerin büyük olduğunu görmek, rüya sahibinin sevildigine ve sayıldıgına işarettir. Dişlerini bozuk ve sallanır bir şekilde görmek zafiyete; dişleri temiz ve güzel bir şekilde görmek, keder ve sıkıntıdan kurtulmaya, cömert ve iyilik sever biri olduğuna; dişlerin uzun ve beyaz olduğunu görmek, kuvvet ve cesarete; yeni doğmuş bir çocugun diş çıkardıgını görmek, bela ve musibete yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada kırmızı pantolon giydiğini görmek

Rüyada dişinin düştügünü ve onu düştügü yerden aldıgını görmek, yeni bir çocugunun dogacagına; düşen dişi arayıp da bulamaması akrabasından birinin vefatına; dişlerinin her birinin veya bir kaçının uzadıgını görmek, akraba ve ev halkının mallarının elinden gidecegine; dişlerinin birinin veya bir kaçının kısaldıgını görmek, akrabalarının mallarının azalacagına işarettir.

Okudunuz mu?  İstediğin şeyi rüyada görmek için ayet

rüyada 20lik diş kırılması, rüyada 20lik dişin kırılması, rüyada yirmilik dişin kırılması

Bu kategoride yer alan Rüyada su üstünde namaz kılmak? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada 20 lik diş kırılması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.