Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kırmızı pantolon giydiğini görmek

Rüyada kırmızı pantolon giydiğini görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, bir arkadaşim bnm için istihareye yatti. Bnm kırmızı pantolon giydigimi ve üzerime çay döktügümü görms.sizce nasıl yorumlamaliyim.


Cevap: Rüyada kırmızı pantolon giydiğini görmek

arifselim
Merhabalar. İstiharede herkes kendisi için yatması gerekir. Ayrıca istiharede rüya veya renkler bir işaret olabilir ancak hem rüya görmek hemde renkler şart değildir. Önemli olan istihare esnasında o niyetiniz ile ilgili Allah’u tealanın içinize verdiği ilhamdır istektir. Bu istek sizin için bir işaret olur.

Okudunuz mu?  Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek

rüyada kırmızı pantolon giydiğini görmek, rüyada kırmızı pantolon giymek diyanet, rüyada erkegin kirmizi pantolon giymesi

Bu kategoride yer alan Rüyada emir sultan hazretlerini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kırmızı pantolon giydiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.