Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:16
missa93
Abone

Baldıran zehiri nasıl yapılır?

Baldıran zehiri nasıl yapılır?

Kayıtsız Üye
baldıran zehiri nasıl yapılır


Cevap: Baldıran zehiri nasıl yapılır?

Galus
Baldıran zehiri

Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürayten Özyurt, Baldıran otu nun 6-8 gram ağırlığındaki taze yaprağının, bir kişiyi öldürebilecek güçte zehir içerebildiğine dikkati çekerek, şunları söyledi:

Okudunuz mu?  Kulağına kulak çöpü ile karıştırınca abdest bozulur mu?

Maalesef bu bitki, pazarlarda da satılabiliyor veya vatandaşlar doğadan toplayarak pişirip, yiyebiliyor. Bazı yörelerde salatasının da yapıldığı biliniyor. Bize bununla ilgili vakalar geliyor. Vatandaşlar bu bitkiyi genelde haşlayarak yiyor. Vatandaşların zehirlenmelerden kurtulmalarının nedeni genelde pişirerek yemeleri. Aslında bu bitki çok zehirlidir. 2-3 saatte ölüme neden olabiliyor.

Okudunuz mu?  Deprem ile ilgili şiirler

Kaynak: Baldıran otu bitkisi zehirlimi baldıran otu baldıran otu nasıl yetişir


baldıran zehiri nasıl yapılır, zehir nasıl yapılır, baldıran zehiri nasıl hazırlanır

Bu kategoride yer alan En Etkili Zehirler Hangileridir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Baldıran zehiri nasıl yapılır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.