Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:31
missa
Abone

Kaş aldırmak günah mı

Kaş aldırmak günah mı

Kayıtsız Üye
Hocam kadınların kaş aldırması caiz değil ancak eşi için aldırmak caizmiş anlamadığım konu eşimizin istediği gibi alırsak da dışarı çıkınca herkes görüyor yani kaş aldırması nasıl caiz oluyor


Yorum: Kaş aldırmak günah mı

mum
Kaş çirkin olur ve dalagaya sebep olursa alınabilir yoksa alınamaz
Koca, karısının bazı yerleri değiştirmesine sebep olabilir örneğin sevmediği kaşı düzeltmek caiz olur

Okudunuz mu?  Ölen çocuk şefaatçi olur mu

Kaş aldırma

Kayıtsız Üye
Ben bayanım ama kaşlarım erkek kaşı gibi olduğu için aldırıyorum. Ama aldırdıktan sonra da kaşımın kavisi ortaya çıkıp dik durduğu için o kavisini de incelttirdim zaten aldıriyorum diye düsündum tovbe mi etmeliyim tekrar uzatip eski sekline mi getirmeliyim. Kuaforler alinca o kavis ortaya cikiyor yoksa normalde olan ama erkek kasi gibi oldugu için belli olmayan bir kavisti. Erkek kasi oldugu için aldirdim ama sonra kavisi aldirmam lanetlenme kismina girer mi ?ve kaslarimin ikisi hala ayni sekilde değil bunlarin ikisini ayni seklilde durmuyo ikisini de ayni şekle getirirsem de gunah olur mu?

Okudunuz mu?  Manevi derece nedir? Manevi derece ne demek

Yorum: Kaş aldırmak günah mı

mum
Gerçekten kadın kaşına benzemiyor ve erkeklerin kaşı gibi ise ve dalgaya sebep oluyorsa düzeltebilirsiniz.

Kaş aldırmak günah mı


Kayıtsız Üye
Eşiniz kaşınızı almanızı istiyorsa alabilirsiniz. Fakat sadece eşinizin görebileceği bir şekilde giyinmelisiniz. Örneğin çarşafa girip yüzünüzü de örtmeniz gerekir.

Okudunuz mu?  Kombu çayı içmek caiz midir ?

kas almak gunahmi, kas aldirmak gunahmi, kaş aldırmak günah mı

Bu kategoride yer alan Şafi mezhebinde ettehiyyatü başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaş aldırmak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.