Anasayfa
16 Ocak 2024, 9:24
sizden94
Abone

Melekler ile iletişim kurulabilir mi?

Melekler ile iletişim kurulabilir mi?

NiqeeTen
Arkadaşlar Bir Kaç Gündür Aklımı Kurcalayan Bir Soru Var. Melekler Normal İnsanlara Gözükmediğini Biliyorum.Peygamberlere Gözüküyorlar.Zate Görüntülerine Dayanamayız Hz.Muhammed(s.a.v) Bile korkmuş Cebrail’den. Ama Bazı Kişiler Meleklerle İletişim Kurduğunu İleri Sürüyor. Tabi Ben İnanmadım ama beni Aydınlatın Bi

Okudunuz mu?  Kızlarla konuşmak, görüşmek vakit geçirmek günah mı ?

Cevap: Melekler hakkında acil

NiqeeTen
Yani Görülmesi Mümkün mü ? Allah Tarafından Bizim Gibi İnsanların (Allah’a Şükür Müslümanım) Yani Müslümanlara İnsan Suretiyle vb Gibi Suretlerle Yaklaşabilirler Mi ?


Cevap: Melekler hakkında acil

ertuna
Meleklerin normal İnsanlar tarafındanda görülebilir ve görülmüştür ister Melek şeklinde ister İnsan Sureti ile görülebilir tabi bunlar Allah(C.C)’ın izin vermesiyle olur Meleklerle iletişim mümkündür

Okudunuz mu?  Kul Hakkı Borcunu Ödemeden Ölürsem Üzerimde Hakkı Olan Kişi yaşıyorsa

Cevap: Melekler hakkında acil

NiqeeTen
Peki Diyelim ki Bir Kişinin Karşısında Melek Var Ama İnsan Suretiyle Peki İnsan Nasıl Anlar ki Karşıdakinin Melek Olduğunu.Yani Normal İnsanlar Nasıl Görüyor Bir Açıklama Lazım.Allah İsteyince Her Şey Mümkün Olur da. Mesela Ben Görsem Karşımda Nasıl Anlarım İnsan Suretiyle.. Melek Görmüş Kişilerin Örnekleri Var Mı Varsa Kimlerdir ?

Okudunuz mu?  Kozmetik Malzemeleri Satmak

ertuna
İnsan suretinde görürsen o söylemeden kolay kolay farkedemezsin İnsanların Melek görmesi hakkında
Bir gece hurma sergisinde Bakara Sûresi’ni okumaya başladı. Yanında bağlı olan atı birden şahlandı. Hz. Üseyd okumayı kesti, at sakinleşti tekrar okumaya başladı at yine şahlandı. Hadise üç kez tekrarlanınca Hz. Üseyd okumayı bıraktı. Atının yanına gitti, başını semaya kaldırmıştı ki birden şaşırdı. Başının üstünde, gölgeye benzer bir sis içinde kandiller gibi birçok parıltı gördü. Bu gölge tabakası, parıltılarıyla birlikte semaya çekilip görünmez oldu. Sabah Peygamberimize (asm) koşup anlattı ve Ya Resulullah ben okumaktan vazgeçtim, çünkü oğlum Yahya, ata yakın bir yerde bulunuyordu. Atın çocuğu çiğnemesinden korktum. Sonra gördüğüm bu beyaz gölge içindeki parlak manzume görünmez oldu dedi.

Okudunuz mu?  Yıkanırken Hapşırıyorum Geğiriyorum Gusül Abdestim kabul oldumu ?

Resulullah (asm) Bilir misin, onlar nedir? diye sordu. Hz. Üseyd bilmediği cevabını verince de şöyle buyurdu:

Ey Üseyd, onlar meleklerdi. Senin Kur’ân okuyan sesine gelmişlerdi. Sesini dinliyorlardı. Eğer okumaya devam etseydin, sabaha kadar seni dinlerler, insanlar da kendilerini seyrederlerdi. Onlar insanlardan gizlenmezlerdi.

Okudunuz mu?  Ve lekel hamd'mi yoksa Lekel hamd'mi?

meleklerle iletişim nasıl kurulur, meleklerin geldiğini nasıl anlarız, meleklerin yanımızda olduğunu nasıl anlarız

Bu kategoride yer alan Fatiha suresinde "Malikiyevmtidin" mi yoksa "Mimalikiyavmidin" mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Melekler ile iletişim kurulabilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.