Anasayfa
3 Eylül 2022, 2:28
sizden4
Abone

Eskisi gibi huzurlu olamıyorum

Eskisi gibi huzurlu olamıyorum

Losof
arkadaşlar önceden gusül alırken namaz kılarken huzurlu oluyordum ama eskisi gibi değil içimde o hissi hissedemiyorum önceden daha çok dinime bağlıymışım şimdi öyle değilmişim gibi hissediyorum bazen aileme karşı kötü davranıyorum ama o anda kendimi kontrol edemiyorum sanki gündüzken hava kapalı yağmurlu gibi hafif karanlık oldumu sanki içimdeki bir güç tetikleniyor daha iyi hissediyorum kendimi gib oluyorum lütfen yardım edin

Okudunuz mu?  Namaz kılarken küçük beyaz parıltılar görmek neye delalet eder?

Cevap: Eskisi gibi huzurlu olamıyorum

Losof
arkadaşlar cevap verirmsiniz lütfen


Cevap: Eskisi gibi huzurlu olamıyorum

ResûlÖzlemi
Dini kitaplar okumani tavsiye ederim. İnternete girme vaktin ve imkanin varsa dini videolar oldukca fazla izlemelisin. Daha çok ahiret, azap ve cehennem konulu videolari vb. izlersen emin ol kendine ceki duzen verip eski haline gelme ihtimalin çok yuksek. Kardesim kilit nokta bol bol olumu hatirla. ihlasa kavusmana en fazla bu yardımcı olur.

Bu kategoride yer alan Evvabin namazının delili var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eskisi gibi huzurlu olamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.