Anasayfa
4 Eylül 2022, 13:29
sizden04
Abone

Başkasının oyun hesabını almak

Başkasının oyun hesabını almak

yenikavalye
Biz bir online oyun oynuyorduk arkadaşta oyuna yeni başlıcaktı ona hesap almak için yeni msn adresi aldık ve oyuna kayıt ettirdik oyuna girmek için kullanıcı adi ve şifre gerekli onları belirledikten sonra kayıt tamamlandı. Oyuna girmek için kullanıcı adı ve şifreyi yazdık ve oyun şifre ve ID yanlış dedi bizde oyunun sitesine girip msn’e yeni şifre ve ID gönderttik. Oyunda şöyle bişey var msn ye ID ve şifre gönderince size bir ID gönderiyor şifreyi ise direk yeni şifre yazmanız için bir bağlantı gönderiyor.

Okudunuz mu?  Allah katında melekler mi daha üstün yoksa insanlar mı?Neden?

Neyse ID mizi aldık yeni şifreyide yazdık ve oyuna girdik. ama nasıl oldu anlamadım (büyük ihtimalle oyunun hatası) girdiğimiz hesap yüksek seviyeli bir hesaptı.Arkadaş dedi bu hesaptaki eşyaları yeni bir hesap açıp na atalım yani çalalım dedi ben tamam dedim. Sonra vaz geçtim ve ben Allahtan korkarım kul hakkına girer diye hiçbirşey çalmadım. ama arkadaş dedi sen onun hesaba gir ve ondaki eşyaları bana at dedi.ve tüm eşyaları o aldı. benim içime oturdu bu bende kul hakkı varmı acaba diye. Öncedende şifreyi değiştirdiğimiz için eşyaları asıl yüksek seviyeli hesaba atsak bile sahibi yeni şifreyi bilmediği için geri alması imkansız. Çok üzgünüm kul hakkı affedilemeyecek bir günah bende kul hakkı varmıdır çok pişmanım.

Okudunuz mu?  Cumartesi ve Pazar günleri çamaşır yıkamak

Cevap: Başkasının oyun hesabını almak

Mim
boş işelerle uğraşırsanız sonra harama dalarsınız.
şimdi hesabnı çaldığınız adamı bulun, hakkını geri verin ve helallik dileyin bakalım.


Cevap: Başkasının oyun hesabını almak

Kayıtsız Üye
isteyerek çalmadıkki oyunun hatası bilerek almadık yani hesabı


hatalar
Siz bilerek girmeseniz oyun hatası bile olsa eşyaları bilebile atınız . yani kişiden izinsiz alınmış kul hakkı tabiki insanlar ona sonuçta emek harcıyorlar tabiki sen anlamışsın çnce ulaşabiliosan ulaşıp hakkını verip helallik iste yok ulaşamıyorsanda, onun için onun adına hayır yapılmalı 2 rekat namaz kılıp mesela sevabını ona hediye ediye edilmeli diye duymuştum yanlışsam lütfen mumsema beni düzelt. yinede iyice araştır bilen bir hocaya sor derim…

Okudunuz mu?  Yalan Söylemek Ve İtiraf Etmek

ama galiba namazınki olmuyordu. annem öle dedi tam bilgim yok dediğim gibi yinede iyice araştır..
müftülüklere sorabilirsin 11880 den filan arayıp numarasını al sorunu sor telefonndan cevaplasınlar.

Bu kategoride yer alan Allahım Beni Islah Et Demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başkasının oyun hesabını almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.