Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:49
missa0
Abone

Uyandığımda elimin üzerinde şekiller çiziliydi..?

Uyandığımda elimin üzerinde şekiller çiziliydi..?

Kayıtsız Üye
Sabah uyandığımda sol elimin üzerinde aynı japonca harflere benzer dikey olarak çizilmiş şekiller vardı siyah tükenmez kalemle yazılmıştı ve çok düzenli birşekildeydi, ilk uyandığımda ciddiye almadım ama yıkadığımda da çıkmadı 1-2 gün sonra silindi gitti. Bu fotoğrafı yıkamaya çalıştıktan sonra çekmiştim..

Okudunuz mu?  Elif,lam,mim sırrı varmıdır

Yorum: Uyandığımda elimin üzerinde şekiller çiziliydi..?

muvaffak
Bu tür vakıalarla sıkça karşılaşılmaktadır. Uyuma şeklinizle alakalı, uyuduğunuz zaman eliniz rahatsız bir pozisyonda uzun süre kaldıysa eğer damarların sıkışmasından dolayı bize garip gelen ve beynimizin bir şeylere benzetmeye meyilli olduğu şekiller ortaya çıkmaktadır. Korkmanız gereken bir durum yoktur. Allah’a sığının. Uyumadan evvel ihlas, Felak, nas surelerini üçer kere okuyup öyle okuyun.

Okudunuz mu?  Eşim bana iftira atıyor

ele sekil cizildigini gormek rüyada, uyandimda elimin ici cizilmisti, kolunda yazilarla uyanmak ne anlama gelir

Bu kategoride yer alan İmam hutbeye çıkmadan önce müezzinin okuması gereken dua nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uyandığımda elimin üzerinde şekiller çiziliydi..? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.