Anasayfa
16 Nisan 2022, 16:34
sizden01
Abone

Gusul abdesti almadan önce ne kadar idrar cıkması gereklidir

Gusul abdesti almadan önce ne kadar idrar cıkması gereklidir

oguzhan0201
evt arkadaşlar gusül almadan önce ne kadar idrar cıkması lazım


Cevap: Gusul abdesti almadan önce ne kadar idrar cıkması gereklidir

Darusselam
Gusul abdesti almadan önce ne kadar idrar cıkması gereklidir

Okudunuz mu?  Vesvese konusunda bu yazılanlar doğru mu ?

idrar kesesine üreterlerce getirilir, üretra aracılığıyla atılır. İdrar kesesinde 600 ml. kadar idrar birikebilir. Kese içindeki idrar miktarı 150 ml.’ye eriştiğinde idrara çıkma hissi uyanmaktadır. İdrar vücutta terk edilene kadar burada bekletilir. Torba şeklinde kastan oluşmuş bir yapıdır. İdrar kesesinde genişleme özelliği vardır.

Okudunuz mu?  Hafızlık kaç senede tamamlanır ?

İdrar kesesi Küçük pelvis boşluğu içinde bulunur. İdrar kesesinin dört yüzü vardır. Bunlar arka-taban yüzü, üst yüz ve iki tane de ön-alt-yan yüzlerdir.

Bu kategoride yer alan MAGNUM çubuğundan çıkan şifreyi gönderip çekilişe katılmak günah mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusul abdesti almadan önce ne kadar idrar cıkması gereklidir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.