Anasayfa
21 Eylül 2022, 15:14
missa
Abone

İhsan Eliaçık kimdir?

İhsan Eliaçık kimdir?

Kayıtsız Üye
Recep İhsan Eliaçık kimdir? Kitaplarını okumakta bir sakınca var mıdır? Ayrıca YouTube’da ve çeşitli televizyon kanallarında yayınlanan fetvalarını dinleyebilir miyiz?


Recep ihsan eliaçık kimdir?

Hoca
RECEP İHSAN ELİAÇIK KİMDİR?

İhsan Eliaçık kimdir?
Yazar ve Düşünür. 23 Aralık 1961 de Kayseride doğdu. Kayseri ve Kırşehirdeki değişik okullarda ilk, orta ve lise öğrenimi tamamladı (1980). Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okudu (1985-1990). İlahiyat Fakültesinden ayrılarak bağımsız yazarlık hayatına başladı… 30 yılı aşkın süredir düşünce ve yazı hayatına devam ediyor. En son Yarın Dergisi’nde kapanana kadar 4 yıl, Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Söz ve Adalet Dergisinde kapanana kadar 8 ay, Gerçek Hayat Dergisi’nde iki yıl yazdı. Kitapları İnşa Yayınlarından çıkıyor. Şu ana kadar 20 kitabı yayınlandı. Evli ve beş çocuk babası. Arapça ve İngilizce biliyor, İstanbulda yaşıyor

Okudunuz mu?  Alevi nikahı kabul olur mu

NOT: Bu yazarın hayatını paylaşmamız fikirlerini önemsediğimiz anlamına gelmez. Ehl-i Sünnete uygun olmayan hiç bir fikrine görüşüne katılmıyoruz.


Yorum: İhsan Eliaçık kimdir?

İslam
İhsan Eliaçık izlenmemeli ve asla hiç bir kitabı okunmamalıdır.
Eskiden Müslümanların sevdiği takdir ettiği biriydim şimdi hiç bir Müslüman ne seviyor ne okuyor ne de tavsiye ediyor

Okudunuz mu?  Bebek ateş düşürme

Yorum: İhsan Eliaçık kimdir?

Kaptan
Benim sevmediğim, saçma konuşan, islama ters davranan birisi. "Kur’anda cin diye bir şey yoktur" diyen sefihin birisidir kendisi. Ben ona din biliyor gözüyle dahi bakmıyorum. Zavallılıkta o kadar çığır açmıştır ki Nihat Hatipoğlu’na dahi dil uzatıp prim yapma çabalarına giren birisidir kendisi. Pek ciddiye almamak, dinlememek gerek.

Okudunuz mu?  Cünüp iken tıraş olunur mu?

ihsan eliaçık, survivor

Bu kategoride yer alan Hayvan figürlü yüzük takmak caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İhsan Eliaçık kimdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.