Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:50
sizden01
Abone

Gusülden kalan sabun artığı

Gusülden kalan sabun artığı

overlord
Kardeşlerim,

Zaten vesveseliyim. Üstüne bir de ayağımda bir parça şampuan artığı kalmış. Oysaki ki en az 2 kez yıkamıştım. Bir sorun olur mu? Su değdi, bundan eminim.


Cevap: Gusülden kalan sabun artığı

ResûlÖzlemi
Kardesim sen neden bu kadar herseyi buyutuyorsun? Allah yardımcın olsun bu nasıl bir vesvesedir… Hicbir sorun olmaz. İcin rahat olsun.

Okudunuz mu?  Namazı terketmek, ertelemek, bir başlayıp bir bırakmak istemiyorum bunun için bi dua yada yapabileceğim bir şey varmı?

Cevap: Gusülden kalan sabun artığı

sessizlik2500
ben de öyleim sizinle hikmet.net sitesine sorduğum bir soruyu paylaşmak istiyorum belki yardımcı olur

benim bu sorunun cevabını bugün öğrenmem gerekiyor lütfen

ben gusül aldıktan sonra vücudumda hep kirler gördüm bir de bazı yerler hala sabunlu gibiydi sabun kalmış gibiydi ama sabun mu değil mi tam anlayamadım o sabunlu gibi olan yerleri yıkamadım. o kirleri de yıkamadım. eğer sabun kalmışsa gusülüm geçerli olmamış mıdır ve kirler gördüm bayağı ama temizlemedim guslüm geçerli olmamış mıdır tekrar gusül almam gerekli mi? vücutta sabun kalması ve kirler gusle mani midir acaba su ulaşmış mıdır ulaşmamış mıdır ne dersiniz?

Okudunuz mu?  Hz.Peygamber beddua eder mi?

Cevaplar

bu sorduğunuz şeyler suyun geçmesine engel olan şeyler değildir. kir veya sabun vücudunuzda ne kadar kalmış olabilir ki. bu yüzden vesvese yapmayın. hayırlı günler…

ayrıca zaten su değdi eminim diyorsunuz


sabun artığı gusle mani midir, eldeki sabun kalintilari gusle mani mi, Elleri Fazla Sabunlamak

Bu kategoride yer alan Guslüm sahih oldu mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülden kalan sabun artığı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.