Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:50
sizden01
Abone

Guslüm sahih oldu mu?

Guslüm sahih oldu mu?

3mr3
selamun aleyküm.gusül abdesti alamadan önce elimde bir kir vardı ovaladım ovaladım fakat çıkmadı bende zaruret olur diye gusül abdestini aldım fakat abdestim oldumu bimiyorum yardım edin lütfen.

kazıdım artık elimi bu seferde kanamaya başladı abdstim kabul olurmu yardım edin.

Okudunuz mu?  Çocuklara Allah'ın ismi verilebilir mi?

Cevap: Gusülüm oldu mu yardım edin

DieHard
< selamun aleyküm.gusül abdesti alamadan önce elimde bir kir vardı ovaladım ovaladım fakat çıkmadı bende zaruret olur diye gusül abdestini aldım fakat abdestim oldumu bimiyorum yardım edin lütfen. >
Kir ne tarz bir kir., yani altına su geçirecek tarzdan ise çıkmıyorsa kazımaya gerek yoktur.. Fakat zamk gibi su geçirmeyen bir madde ise kazımak gerekir.. Selametle..


Guslüm sahih oldu mu?

pismanımm
selamun alykum meni aktıktan sonra bir müddet bkledim ama kısa 10 -15 dk daha sonra idrar ı yaptım daha sonra gusül abdesti aldım çıktım hemen namaza durdum . namazı kıldıktan sonra aklıma şüphe geldi acaba meni tam çıktımı gusül oldumu bidaha akarmı die
biraz bkledim sonra penise baktım sıvaslama işmeni 5 dk ugrastım sonra 1 ml gr boyutunda ypşkan bişi zekerin ucunda gözüktü?
mezi olabilir ve yahut meni yada başka bişi tekrar gusül almama gerek varmı zira durmadan banyoyo girmem dikkat cekiyor:(

Okudunuz mu?  Yanılarak namazı yanlış vakitte kılmak

Cevap: Yardım edin sahih oldumu

Kayıtsız Üye
Kardeşim ben bildiğim bilgilere göre aktarayım.

– Benim bildiğim küçük abdestini yapınca meni birlikte gider.
– Bir diyorsun ki 10-15 dk bekledim. Bu da bunu meni olmadığını kanıtlar.
– Meni hamur gibi kokar. Öyle bir koku almıyorsan meni değildir.
– Meni sarı ile beyazı andırır öyle değilse meni değil
– Son olarak bana göre o mezidir. Diyorsun ki 5-dk denedim bu da menin çıkmasını sağlamış olabilir. Allah’ın izniyle eminim ki o meni değildir. 🙂

Okudunuz mu?  Ben gusülde çok vesvese yapıyorum?

yüzbin
ayıp ya bu gibi şeyleri sormaktan utanın
hiç mi haya kalmadı sizde


overlord
Ne diyorsun arkadaşım sen? Kendi öğreneyim derken yalan yanlış öğrenir sonra. Bak ben yıllardır mezi sebebiyle gusül alıyorum halbuki abdest almak yetiyor. Elimden tutan olmadı öğrenemedim zamanında. Sonra da vesvese….

Bu kategoride yer alan Ben 14 yaşındayım ve İstem Dışı Yapışkan Ve Sünen Bir Sıvı Geliyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Guslüm sahih oldu mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.