Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:33
missa5
Abone

Vesvese şüphe. guslüm bozulurmu?

Vesvese şüphe. guslüm bozulurmu?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben bir soru sorucaktım inşaAllah cevabını bulurum. İlk kez yazdığım için yanlış yere yazdıysam affola.

Ben çok vesveseli bir insanım ama abdest ve ya gusül aldığımda yanlış aldığımı düşünmüyorum sadece bir yerim temiz olmadımı burda namaz kılırsam kabul olurmu burası temizmi falan çok düşünüyorum en sonunda oturup ağlıyorum yani. Şimdi asıl sorum şu ben gusül abdesti alıyorum sonra akşam yatıb sabah kalkınca bir ıslaklık görmüyorum yani afedersiniz tuvaletimide yapıyorum ama ondan bir kaç saat sonra bir ıslaklık oluyo kurulandığımdan eminim ama yinede sıvı gibi bişey oluyo bende guslüm bozuldu diye şüpheye kapılıyorum kendime vesvese deyip yatıştırmaya çalışıyorum ama bı düşünce yiyip bitiriyor beni. Sonra yine dün sabah kalktım hiç bir ıslaklık falan yoktu bir kaç saat sonra bir şey hissettim baktım su gibi değilde daha katı bişey vardı her zamankinden fazlaydı yani bu meni ola bilirmi? ama kesinlikle şehvet falan hissetmedim yada uyandıktan sonra olmadı durduk yerde oldu şimdi benim gusül almam lazımmı? Almak istemiyorum çünkü evimizde buna çok müsait değil ikide bir yıkanamıyorum annemde kızıyo vesvese yapıyosun diye. Uykudayken oluyorsa hemen uyandıktan sonra mı bir ıslaklık olur yoksa bir kaö saat sonrada bişey gele bilirmi? Bunun için ne yapa bilirim hiç bilmiyorum Allahın izni ile bana yardımcı olun lütfen. birde bazen evde ayakkabı ve ya altı kirli terlikle gezen oluyo ben seccade serip kılıyorum namazı ama çoraplarım ayakkabının değdiği yere değerde kirli olur diye çıkarıyorum bu doğrumu? Yoksa kuru yerden necaset bulaşmazmı? İnşaAllah sorularıma cevap bula bilirim cevaplayanlardan Allah razı olsun Allah’a emanet olun..

Okudunuz mu?  Kaynanayı çözemiyorum

Yorum: Vesvese şüphe. guslüm bozulurmu?

emreakkayaa44
Aleyküm Selam kardeşim
1.si ıBurası falan filan temiz oldu mu düşüncesi vesvese
Meni ıslak olmaz ilk geldiğinde hafif katı olur kurur senden normal akan meni diye düşunuyorum gusül al udulune gore şüphe yapma

Bu kategoride yer alan Eşim ayrılma aşamasında idrarını - idrarlı adet kanı içirmiş başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vesvese şüphe. guslüm bozulurmu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.