Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:55
missa
Abone

Tütsü yakmak caiz mi

Tütsü yakmak caiz mi

Kayıtsız Üye
Evde tütsü yakmak günah mıdır kısaca bilgi verir misiniz.

Evet bende merak ediyorum bunun cevabını. Bi arkadaş bana buddistlerin bir markası var Rituals diye. Onlar tütsü, krem, cilt bakım ürünleri ,.. satıyor. Ve bir arkadaşım bana bunu setini hediye etti. O tütsüyü kullanmam caizmidir ? Hiçbir şekilde bir anlam içerikli yapmasam, sadece güzel koku için..?

Okudunuz mu?  Meni ile ilgili sorular

Yorum: Tütsü yakmak caiz mi

muvaffak
Tütsüyü hangi amaçla kullanacağınıza bağlı olarak değişir. Eğer tütsüyü başka dinlerin ibadetlerinden bir ibadet şeklinde yapacaksanız caiz değildir. Fakat kokusundan dolayı veya sadece sevdiğiniz için kullanırsanız herhangi bir sakınca olmayacaktır. Markaların herhangi bir sakıncası yoktur.

Okudunuz mu?  Taleal bedru aleyna arapça yazılışı

tütsü yakmak günah mı , tutsu tutunmek caizmi, tütsülemek caiz mi

Bu kategoride yer alan Mim harfi gibi olmak ne demektir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tütsü yakmak caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.