Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:55
missa
Abone

Sesli Zikir Caiz midir

Sesli Zikir Caiz midir

Kayıtsız Üye
Sesli Zikir Caiz midir ? İslamda sesli olarak zikir caiz midir açıklar mısınız ?


Yorum: Sesli Zikir Caiz midir

Omer Faruk
Bu konuda peygamberimizin ve sahabenin hiçbir uygulaması yoktur.


Yorum: Sesli Zikir Caiz midir

Kuldurdileyen
Kalbin sesli zikri ağlamaktır. Sokakta kalbinizle sesli zikir yaparsanız anlaşılmaz gizli kalırsınız. Sokakta et dili ile zikir yaparsanız delirmiş derler. Bu aşkın, sevginin en derin halidir ve ispatını isterler. Artık bu kişinin aşkından gece uykuya yatmadan, bayılana kadar zikir yapması beklenir. Çünkü yaşadığı duygular gece uykusundan bile tatlıdır ve gerçekten aşkından delirmiş kabul edilir. Özel bir mekanda toplanmış arkadaşların saygılarından ve sevgilerinden bir arada Rablerini sesli anmalarında bir sakınca yoktur, sevgilerinde tercihleri onların en tabi haklarıdır. Onlara karışmak, hayır seviyorsan, sayıyorsan benim gibi anacaksın diyerek insanları kalıplar altına sokmaya çalışmak kişisel özgürlüklerini sınırlamaktır. Siz hangisini daha çok tercih ederdiniz derseniz, aklını terk etmeden içindeki duygularını gizli yaşayanları hep daha çok sevmişimdir, bu da şahsımın özgür seçimidir.

Okudunuz mu?  Yıkanan Elbisede necasetin rengi yani görüntüsü kalsa koku ve tadı kalmasa namaza bir engel teşkil eder mi?

sesli zikir caiz mi, sesli zikir caiz midir, toplu zikir caiz mi

Bu kategoride yer alan Eşimle aram soğudu büyü yapıldığından şüphemiz var bunu nasıl anlarız bundan nasıl kurtuluruz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sesli Zikir Caiz midir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.