Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:08

Minare maketi nasıl yapılır?

Minare maketi nasıl yapılır?

Kayıtsız Üye
Minare maketi nasıl yapılır?

Arkadaşlar ödevim için bana Minare maketinin nasıl yapıldığı hakkında güzel ve basit bilgiler paylaşınız Minare maketinin yapımının kuralları nelerdir ?


Cevap: Minare maketi nasıl yapılır?

Şema
Minare maketi yapılışı ve malzemeleri

Okudunuz mu?  Adetim bitti mi namaz kılmalı mıyım

Minare maketi nasıl yapılır?

2 Minare, 3 er şerefe, 1 ana 2 tali kubbesi ile cami maketi. 3550 cm ebadında kaideye oturtulmuş 70 cm yüksekliğinde maket

Kullanılan malzemeler: 3 mm kalınlığında mukavva, Koyu yeşil oluklu mukavva ile kubbeler, haki renkli oluklu mukavva ile minareleri yapılmıştır. Pencereleri için yeşil eva kullanılmıştır. Yapıştırıcı olarak sıcak silikon kullanılabilir.

Okudunuz mu?  Çapraz sorgu nasıl yapılır

kartondan minare nasıl yapılır, minare maketi nasıl yapılır, maket minare nasıl yapılır

Bu kategoride yer alan Çay servisi nasıl yapılır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Minare maketi nasıl yapılır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.