Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:55
sizden0
Abone

Dünyada namaz kılama oranı nedir genç orta yaş ve yaşlı

Dünyada namaz kılama oranı nedir genç orta yaş ve yaşlı

Reiss
dünyada namaz kılma oranı nedir genç orta yaş ve yaşlı


Cevap: Dünyada namaz kılama oranı nedir genç orta yaş ve yaşlı

Üstad
Namaz kılma oranı neye göre hesaplanacak ki?
Belki müslümanların % 90 namaz kılıyor.

Okudunuz mu?  Allah bir kulunu severse, onu belâya uğratır. Hadis Sahih mi ?

Cevap: Dünyada namaz kılama oranı nedir genç orta yaş ve yaşlı

musab
yüzde 90 mı.naptın hocam sen.ben üniversitede okuyorum.o yüzden o grubun oranını açıklayayım sana.sınıfta 35 civarı erkeğiz.mescide gelen bizim sınıftan bir kişi bile yok.şimdi diyeceksiniz ki belki evine gider kılar.akşam ders olduğunda yani akşam namazını okulda kılması gerektiğindede(o ders arasında kılmazsa akşama namazı vakti çıkıyor) gelen bir kişi bile yok.yani tek gelen benim.o da yüzde 3 yapar.

Okudunuz mu?  Duş Alırken Kovaya Düşen Köpük, Şampuan Suyu Kullanılmaz Yapar Mı

Cevap: Dünyada namaz kılama oranı nedir genç orta yaş ve yaşlı

99/1
Cok sukur bizim lisede (imam hatip olmasa da) namaz kilanlar yaklasik 20 desek 200 liseliden yuzde on yapiyor. Muslumanin temel gorevlerinden olan namazın bu kadar az oranda kilinmasi uzucu. Allah bizi sirat-I mustakim’den ayirmasin insAllah.

Okudunuz mu?  Küfre rıza hangi durumda olur

musab
< Cok sukur bizim lisede (imam hatip olmasa da) namaz kilanlar yaklasik 20 desek 200 liseliden yuzde on yapiyor. Muslumanin temel gorevlerinden olan namazın bu kadar az oranda kilinmasi uzucu. Allah bizi sirat-I mustakim’den ayirmasin insAllah. >
o 20 kişi 5 vakit kılıyor değilmi.yoksa cumaya gelenlermi

Okudunuz mu?  Allah beni seviyor Mu?

99/1
Bu yirmi kisi 5 vakit. Cok sukur cuma namazına okuldan adeta bir ordu cikiyor 🙂 Allah nazardannsaklasin okulumuz bu konuda iyi. Rabbim daim etsin…


umutlucan
bu soruyu neden sordun anlayamadm .
namazın terki ile ilgili mezhepler arasında farklı görüşler vardır.sen namazını aksatma ve insanları dine teşvik ediniz namaza götürünüz.hatta ısrarcı olunuz.
o yüzde oranını vermek istemiyorum şahsennn.:(:(:(

Okudunuz mu?  Taharette tasdik almam geekiyor yoksa vesveseye düsüyorum yardım edin

Türkiyede Namaz Kılma Yüzdesi

Bu kategoride yer alan Bir sıkıntım var fakat biraz garip tam anlatamadım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dünyada namaz kılama oranı nedir genç orta yaş ve yaşlı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.