Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:16
missa93
Abone

İhtilam Olamayınca Kasıklarda Oluşan Ağrı

İhtilam Olamayınca Kasıklarda Oluşan Ağrı

Kayıtsız Üye
Uzun süre ihtilam olamayan kişilerin kasıklarında bir ağrı başlar.Yürümeyi dahi zorlaştırır.Hâleda ihtilam olamıyorsak bu ağrıyı nasıl azaltabiliriz? Son olarak uzun süre ihtilam olamayınca meni kalitesi düşüyor deniliyor.Doktorlar haftada en fazla 1-2 kere boşalmak gerektiğini söylüyorlar.Ayda bir defa ihtilam olan bir insan evlenme durumu da yoksa bu durumda ne yapmalı? Bu durumda istimna yapılmalı mı?

Okudunuz mu?  Abdest alırken hangisini unutursak abdest bozulmaz ?

Cevap: İhtilam Olamayınca Kasıklarda Oluşan Ağrı

Muhammed
Şehvet hissi kabardığı zaman, bu arzunun yatıştırılması için iyi bir çare de, cinsel organ bölgesinin soğuk suyla iyice yıkanmasıdır.

Bazen şehvet hislerini tahrik edici, herhangi bir durum karşısında fazla duygulanan gençleri, az sonra kasık bölgelerinde -kanın fazla toplanmasından olacak ki- bir ağrı başlar. Bazen bu ağrı artarak yürümeyi dahi güçleştirebilir. Böyle bir durumda boşalma olursa bu ağrı geçer, fakat bu da gerekmez. Kasık bölgeleri soğuk suyla iyice yıkanırsa veya banyo yapılırsa, birkaç saat içinde bu durum kendiliğinden geçer.

Okudunuz mu?  Ete kemiğe büründüm, yunus gibi göründüm. Her şey Allah'ın bir parçası mıdır ?

SORULARLA İSLAMİYET


Şehvetten sonra kasık ağrısı, ağrı

Bu kategoride yer alan İncil hangi dildeydi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İhtilam Olamayınca Kasıklarda Oluşan Ağrı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.