Anasayfa
17 Ekim 2022, 8:44
sizden04
Abone

Kul Hakkı İçin Helalleşmek

Kul Hakkı İçin Helalleşmek

BeyazGuvercin
Hayırlı geceler arkadaşlar. Kul hakkına girdiğimiz bir insanla yüz yüze helalleşme imkanımız yoksa, ya da yüz yüze gelemeyeceksek karşı tarafa kendimizi nasıl affettiririz?


Cevap: Kul Hakkı İçin Helalleşmek

imam
Görüşerek helalleşme imkanı varken dolaylı yolarla yapılması doğru değildir.
Ama görüşme imkanı yoksa onun adına hayırlar yapılır (kul hakkı mal ise) şayet dedikodu gibi manevi bir hak ise tevbe etmek ve o şahısa dua etmek yeterlidir.

Okudunuz mu?  Tükürdükten sonra dudakta kalan tükürüğü geri yutmak orucu bozar mı

Manevi kul hakkı , GIYBET

Bu kategoride yer alan Fantastik edebiyatına ait romanlar yazmak ve okumak günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kul Hakkı İçin Helalleşmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.