Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
sizden96
Abone

Sigara içmemeye yemin eden ve dayanamayan ne yapmalıdır?

Sigara içmemeye yemin eden ve dayanamayan ne yapmalıdır?

omer6158
Selamün aleyküm abilerim ablalarım. yaşım daha 13 ama şu sigara denilen ”bağımlılık” kavramı daha uygun olur heralde. ben arkadaş ortamından pek olamsa da hep sigaraya özenmişimdir 12 yasındayken tekli alıp içiyodum arkadaşlarla fln ama ayda 1 dal yani 1 ayda 1 dal falan. sonra 13 yaşıma girdim paket almaya basladım . 3 .paketimden sonra annem yakaladı dedi ki oglum ibda ha içmeyeceksin yemin et bende yemin ederim dedim yemin ettim yani yaklasık 3 ay önce 18 yasıma kadar icmicem diye 3 ay hiç içmedim ama dayanamıyorum simdi aldım apket bugün 20 sigara bugün yarın bitirecem sonra yine 1 ay içmiyecem yine 1 paket böyle çok az çok az içiyorum 1 paketcik sadece 2 ayda bir bunun şimdi kefareti nedir nolur cvevaplayın eskisi gibi her gün apket allmıyorum 1 ayda 1 paket :S nedir bu lütfen söleyin kefaret nedir ben şimdi günahkar mı oldum

Okudunuz mu?  Aklıma gelen kötü düşüncelerden kendimi nasıl arındırabilirim?

Cevap: Sigara içmemeye yemin eden ve dayanamayan ne yapmalıdır?

Zynß-i Huzuя
Ve aleykum selam kardesim.
Daha bu yasta ne bagimliligi Allah aşkina !
Vucudun sana emanet oncelikle bunu dusun.
Bi senede bagimli olunmaz sen birakmak istesen çok rahat birakirsin.iradene sahip cik , sigara cogu alimlerce alkol gibi haram kabul ediliyor.

Okudunuz mu?  Orucu Bir Dakika önce Açmak

sigara içmicem diye yemin etmek

Bu kategoride yer alan Domuz yağı vs şüphesiyle Toppik kullanımı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sigara içmemeye yemin eden ve dayanamayan ne yapmalıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.