Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:51
sizden0
Abone

Namaz Sırasında Unutkanlık Yaşıyorum

Namaz Sırasında Unutkanlık Yaşıyorum

qwert12380
1- Namazın ortasındayken namaz başında niyet edip etmediğimizi veya neye niyet ettiğimizi unutursak ne yapmalıyız?
2- Vitir namazı kılarken son oturuşta "acaba 3. rekatta tekbir getirdim mi?" diye unutkanlık yaşayıp tekbir getirip getirmediğimizi hatırlamazsak ne yapmalıyız?
3- Cemaatle namaz kılarken, ilk oturuşta Tahiyyat’ı okuyup okumadığımızı sonraki rekâtlarda hatırlamazsak ne yapmalıyız?

Okudunuz mu?  Ağza kalem almak orucu bozar mı

Cevap: Namaz Sırasında Unutkanlık Yaşıyorum

Snowdrop
Unutkanligi gidermek için namazda okudugumuz surelerin anlamini bilirsek ve her suresini okurken onu dusunursek unutkanlik yasamayiz insaAllah.


Cevap: Namaz Sırasında Unutkanlık Yaşıyorum

qwert12380
< Unutkanligi gidermek için namazda okudugumuz surelerin anlamini bilirsek ve her suresini okurken onu dusunursek unutkanlik yasamayiz insaAllah. >
Öyle yapıyorum zaten de en ufak dalgınlıkta her şeyi unutuyorum. Yukarda bahsettiğim durumlarda namaz bozuluyor mu yoksa sehiv secdesi mi yapmam gerek?

Okudunuz mu?  Eşim bana bir kez olmak kaydı ile yüzüme üç defa boş ol dedi fakat sonra pişman oldu.ne yapmamız gerekir.?

Cevap: Namaz Sırasında Unutkanlık Yaşıyorum

NuN
Harama bakmak unutkanlık yapar


qwert12380
Beklediğim cevaplar bunlar değil. Sehiv secdesi mi yapmalıyım? Namazı tekrarlamalı mıyım? Yoksa başka bir şey mi yapmalıyım?

Bu kategoride yer alan Tatlı yeğenime isim arıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz Sırasında Unutkanlık Yaşıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.