Anasayfa
17 Ekim 2023, 16:42
sizden7-2
Abone

Gayri Menkul Mal Satılması için Dua

Gayri Menkul Mal Satılması için Dua

bazem
sevgılı mumsema sayfa edıtoru
bir yıla yakındır acıl satmak ıstedıgm gayrı menkullerımı satamadım . hangı duaları okumam lazım satılması ıcın sevgıller


Cevap: Gayri Menkul Mal Satılması için Dua

Şema
Rızkı artırıcı ve işleri düzeltici bir dua

Okudunuz mu?  Bu Devirde Evlenilir mi?

Kulillehumme malikel mülk
Tu’til mülk men Teş’e
Ve tenziul mulke min men Teş’e
Tuizzu men Teş’e
Ve tuzillu men Teş’e
Biyedikel hayru inneke ala kulli şey’in kadir.
_______________________________

Arapça metin

قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاء وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاء وَتُعِزُّ مَن تَشَاء وَتُذِلُّ مَن تَشَاء بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَىَ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

Okudunuz mu?  Ne Zaman öleceğim Belli Değil Demek

Okunuşu

Kulillâhumme mâlikel mulki tû’til mulke men teşâu ve tenziul mulke mimmen teşâ'(teşâu), ve tuizzu men teşâu ve tuzillu men teşâ'(teşâu, bir yedikel hayr(hayru), inneke alâ kulli şey’in kadîr(kadîrun).

Kuranda Ali İmran süresi 3. Sayfada geçiyor
Meali

26. De ki: "Ey mülkün sahibi olan Allah’ım! Sen mülkü dilediğine verirsin. Dilediğinden de mülkü çeker alırsın. Dilediğini aziz edersin, dilediğini zelil edersin. Hayır senin elindedir. Şüphesiz sen her şeye hakkıyla gücü yetensin."

Okudunuz mu?  Cümlenin sonuna veleddalin amin getirmek doğrumu

27. "Geceyi gündüze sokarsın, gündüzü geceye sokarsın. Ölüden diriyi çıkarırsın, diriden ölüyü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin."


Cevap: Gayri Menkul Mal Satılması için Dua

okan çolak
Elbette belirli dualar vardır Üstte söylendiği gibi. Ancak açıkçası kendi görüşüm olarak dünyevi meseleler için dua etmeyi birazcık abartı buluyorum.Tabii derdim dua etme demek değil ama her meselede dua edilmemesi daha iyidir zannımca.Çünkü sen dua etmeyerek razı olduğunu Allah’a bildiriyorsun ve içinden geçen zorluğu da Allah biliyor ve elbet buna çare bulmak da onun elinde.
(Yanlış anlama dua iyidir en önemli şeylerden biridir sadece demek istediğim abartıya kaçmamak)
Umarım açıklayıcı olmuştur)

Okudunuz mu?  Şeytanı Allah yarattıysa nasıl karşı çıkabilir

Cevap: Gayri Menkul Mal Satılması için Dua

Kayıtsız Üye
evimin satılması için okunan dua


bir malın satılması için dua, malın hemen satılması için dua, bir şeyin satılması için dua

Bu kategoride yer alan (Namaz kılmayanın ibadetleri kabul olmaz.) [Ebu Nuaym] sahih hadis mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gayri Menkul Mal Satılması için Dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.