Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:47
sizden05
Abone

Hangi durumda istimna yapılmalı?

Hangi durumda istimna yapılmalı?

beahchat
Selamun aleyküm. hocam ben 21 yaşında bir delikanlıyım. sorum şu; ben hayatımda iç gece boşalması yaşamadım. çünkü hep elle istimna yaptım. fakat artık aklım başıma geldi tam 1 aydır istimna yapmıyorum ama rüyalanmada yaşamadım. bayağı meni birikmesi oldu .bunun sonucundada bazen cinsel yönden biraz zayıfladım. arada kızlara bakmaya başladım nadir ama ..bazen garip cinsel yazılar okuyorum. bazende garip cinsel hareketlerde bulunuyorum. yani bazen kendime dur dememde gecikme oluyor. böyle şeyler yapmak istemiyorum. affınıza sığınarak acaba rüyalanma için cevizli sucuk ve benzeri yiyecekler yiyip. bacak arasına yastık koymam uygun olur mu? veya istimna mı yapmam lazım? çünkü artık bazen vücudende rahatsız olmaya başladım.

Okudunuz mu?  Dinimizde Sünnet olmak şart mıdır?

Cevap: Hangi durumda istimna yapılmalı?

@hmet
Bu konular öğrenilmeli ama forumda arama yaparsanız onlarca konu var hemde aynısından.

İstimna sadece zina endişesi varsa yapılabilir.
Keyfi yaparsanız hem günah hem de cinsel hayatınız mahfolur.


Cevap: Hangi durumda istimna yapılmalı?

beahchat
tamam istimna konusunda haklısında. peki ben rüyalanmak için bir şeyler yapsam çabalasam bu günah mıdır? çünkü rüyalanamıyorum

Okudunuz mu?  Dinimiz kız kaçırmaya nasıl bakıyor

Cevap: Hangi durumda istimna yapılmalı?

qwert12380
Aynı sorun bende de var. Bi türlü rüyalanamıyorum. Acaba rüyalanmak için gece yatarken protein yüklü gıdalar yemek, yüzüstü yatmak veya cinsel hayaller kurmak günah mıdır? Hiçbir şey yapmayıp sadece beklersem rüyalanacağımı hiç sanmıyorum.


Şema
Uygunsuz konu

Okudunuz mu?  Sbs'de kopya çekme

rüyalanamıyorum

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimizin babaannesinin adının çok merak ediyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hangi durumda istimna yapılmalı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.