Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Burun estetiği hangi durumda günah sayılmaz ?

Burun estetiği hangi durumda günah sayılmaz ?

İsimsiz üye
Selamün aleyküm. Diyelim ki bir insanın burnu onu rahatsız edecek kadar büyük ve bunu bir sorun haline getirmişse, burun estetiği yapması günah sayılır mı ? Veya hangi durumlarda günah sayılmaz ?


Yorum: Burun estetiği hangi durumda günah sayılmaz ?

arifselim
Aleykum selam. Estetik ameliyat konusu ehil doktorlar tarafından ve kişiye göre özel olarak değerlendirilmesi gereken meselelerdendir. Sadece daha güzel görünme nedeniyle estetik yatırmak caiz değildir. Ancak gerekli bir tedavi nedeni ile böyle bir ameliyat olmak caiz olur.

Okudunuz mu?  Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum

Burun estetiği

Kayıtsız Üye
hocam benim burnumda kemigim egri düzgün nefes alamıyorum.doktora gittim ameliyat olursam ilerde burnum çökebilir o yuzden estetikle beraber ol diyor.bu durumda estetik caizmi


Yorum: Burun estetiği hangi durumda günah sayılmaz ?

Şem’a
Estetik bu durumda caizdir çünkü zaruret vardır.

Okudunuz mu?  Ben Sofi olmayı düşünüyorum. Bilgi verebilirmisiniz?

burun estetiği hangi durumlarda caizdir

Bu kategoride yer alan Oruçlu iken vesvese şeklinde küfrü düşünmek orucu bozarmı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Burun estetiği hangi durumda günah sayılmaz ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.