Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:54
missa
Abone

Kafir cinlerden gerçekten korkmalımıyız ?

Kafir cinlerden gerçekten korkmalımıyız ?

Kayıtsız Üye
kafir cinlerden nasıl kurtulunur

vaktim olmadığı için sadece akşam ve yatsı namazlarını hergün kılıyorum, sabah evden çıkmadan önce ayetel kürsi yi muhakkak okurum, gece yatağa girince ayetel kürsi felak ve nas surelerini muhakkak okurum, ama yinede içime çok ağır vesveseler geliyor, sanki her an bana zarar verebileceklermiş her an bana görünüceklermiş gibime geliyor ve bu durum gittikçe artıyor, yazdıklarımı göz önüne alırsak, bu melunlardan gerçekten korkmalımıyız bize ne gibi durumlarda zarar verip görünürler, ağır korku vesvesesinden kurtulmak için ne yapmalıyız ?

Okudunuz mu?  Sayı ile dua etmek dağıtmak doğrumu ?

Cevap: Kafir cinlerden gerçekten korkmalımıyız ?

mum
Farzlarını kılan ve Kuran okuyana cinler zarar veremez.
Özellikle her namaz vakti ve yatmadan evvel ayetel kürsi mutlaka okunmalıdır.


Cevap: Kafir cinlerden gerçekten korkmalımıyız ?

Kayıtsız Üye
Evet Ayetel kursiyi okumalıyız. Cinlerden kurtulmak için…


Yorum: Kafir cinlerden gerçekten korkmalımıyız ?

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Ben imam nikahlı eşimle aynı sorunları yaşıyorum yani bir çok insanda bulunan rahatsızlık eşimde de var.biz avrupa da yaşıyoruz ve burda herhangi bir göründüğümüz kimse olmadı ülkemizde bu mesele üzerine bilgili ve bilgisi olanlar varmış tavsiye edeceğiniz varmı? Ve eşim le yanyana bile geldiğimizde göz göze bakamıyoruz şuan o kendi bende kendi evimde yaşıyoruz.
Tavsiye edebileceğiniz adresler varmı acaba? Selamlar saygılar

Okudunuz mu?  Açık giyinmek günah mıdır

Kayıtsız Üye
Cin mektubu denen duayı yazıcıdan çıkartın cevsenin içerisine koyun.sabah akşam her zaman fırsat buldukça ayetel kursiyi okuyun vesveselerden kurtulun meşguliyet edinin.dindar bir mümine cin görünmez insan ahseni takvim suretinde yaratılmıştır. yani kainatın en üstün varlığıdır. istiğfar ve tevbe edin Allah’ın izniyle düzelirsiniz….selam ve dua ile…

Okudunuz mu?  Salih amele örnekler

cinlerden korkmalimiyiz

Bu kategoride yer alan Birisi ile cinsel ilişkiye girdikten sonra evlensen dini nikahın geçerli sayılır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kafir cinlerden gerçekten korkmalımıyız ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.