Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:49
sizden0
Abone

5 Vakit Namaz Nasıl Kılınır

5 Vakit Namaz Nasıl Kılınır

Kadir14
Selamin Aleyküm ben 17 yasinda bir gencim5 Vakit Namaz kilmak istiyorum ama olmiyor derslerim sabah 8-16 kadar yada 8-14:20 kadar oldu için ben almanyada yasiyorum sabah namazımı kilmaya calisiyorum aksam namazını ve yatsiyida kilabilirim öbürkü namazlarin kazasini kilsam 5 vakit namaz diye sayilir mi? bana yardim edin lütfen Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Talak hakkında vesvese

Cevap: 5 Vakit Namaz Nasıl Kılınır

@hmet
İmkan dahilinde vaktinde kılmaya çalış.
Önemli bir mazeretin yoksa her bir namazı vaktinde kılmamak büyük günahlardandır.


hasan19080
< Önemli bir mazeretin yoksa her bir namazı vaktinde kılmamak büyük günahlardandır. >
Nası ya biz namaz kıldık diye günah mı işlemiş oluyoruz.. nasıl bir cevaptır bu? Anlamadım ben? sen namaz kılmamak günahtır demek istedin heralde? çünkü senin dediğine göre vaktinde kılmazsa namaz kıldı diye günaha girmiş olcak. ozaman günaha girmesin diye o vakti kılmaması lazım demek oluyor bu?

Okudunuz mu?  Küfür Etmek (Sövmek)

Namaz kılmaya niyetlenen bir insana böyle mi nasiyat verilir?

Kadir sen devam et nerde cami görürsen gir ve kıl. Cami bulamazsan evde kıl.


namaz nasıl kılinir

Bu kategoride yer alan Allaha beni falan şeyle imtihan etme demek günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

5 Vakit Namaz Nasıl Kılınır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.