Anasayfa
30 Ocak 2024, 13:51
sizden0
Abone

Gusül abdesti ve yara bandı hakkında

Gusül abdesti ve yara bandı hakkında

sstrn
Selamun Aleykum

Belimde yara vardı bende yara bandı yapıştırdım ve 2 veya 3 gün sonra çıkardım.Ardından epey bir zaman sonra gusül almam gerekti bende almadan önce 2defa kendim lifledim belimi sonra 1 defa da anneme liflettim. yani elimden geldiğince temizledim ama kalıntı kalma ihtimali aklıma geliyor bu gusle engel olur mu ? vesvese midir ?

Okudunuz mu?  Celaleynin türkçe tefsirinin linki lazım

Cevap: Gusül abdesti ve yara bandı hakkında

Şii
Aleykum Selam,
Vesvesedir kardeşim. Suyun vücuda temas etmesi yeterlidir zaten. Kalıntı kalsa bile su onun altına nüfus eder.

Bu kategoride yer alan İmam nikahı kıydırmanın şartları nelerdir? Ne zaman kıydırılabilir? kaç yaşında olmak gerekir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti ve yara bandı hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.