Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:36
missa05
Abone

Hangi cemaat nasıl örtünür

Hangi cemaat nasıl örtünür

Kayıtsız Üye
Hangi cemaat nasıl örtünür başörtü bağlama şekilleri nasıl yapılması gerekmektedir ?


Cevap: Hangi cemaat nasıl örtünür

Darusselam
Başörtü bağlama şekilleri nasıldır
Başörtü bağlama resimleri
Tesettürle ilgili ayetler:
"Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle, dışarı çıkarken üstlerine cilbablarını alsınlar. Bu, onların tanınmasını ve bundan dolayı incitilmemelerini sağlar. Allah, Gafûrdur, Rahîmdir."(Ahzab, 33/59).

Okudunuz mu?  Sehiv secdesinde selam vermemek

Hangi cemaat nasıl örtünür

"Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31).
"Ay halinden kesilmiş ve evlenme için ümidi kalmamış olan yaşlı kadınlar zinet yerlerini erkeklere göstermemek şartıyla dış elbiselerini bırakmalarında onlar için bir günah yoktur. Bununla birlikte yine de sakınmaları kendileri için daha hayırlıdır." (Nûr, 24/60).

Okudunuz mu?  Rüyalandığımı nasıl anlarım

Hangi cemaat nasıl örtünür
Hangi cemaat nasıl örtünür
Hangi cemaat nasıl örtünür
Hangi cemaat nasıl örtünür
Hangi cemaat nasıl örtünür
Hangi cemaat nasıl örtünür
Hangi cemaat nasıl örtünür
Hangi cemaat nasıl örtünür


Cevap: Hangi cemaat nasıl örtünür

kaars
en iyi en güzel örtünme DİKKAT ÇEKMEYENDİR


tarikatlara göre türban şekilleri, hangi cemaat nasıl örtünüyor, süleymancı kadınlar nasıl örtünür

Bu kategoride yer alan Karınca duası okunuşu ve anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hangi cemaat nasıl örtünür Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.