Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:12
missa6
Abone

İzin almadan birinin resmini çekmek caiz mi

İzin almadan birinin resmini çekmek caiz mi

Kayıtsız Üye
Resimleri izinsiz çekmek günah mı

selamün aleyküm ben annemle bayanlar gününde havuza gittim kardeşimde gelmek istedi ama yasaktı erkek girmes almadılar 2003 17 ekim doğumlu yanllis olmasın havuzdada resm çekmek yasaktı annemde belli etmeden komşumuzu bizi felan çekmeye çalışmış bende resimleri kardeşime gösterdim ama yemin ederimki kötü niyetle deği aralarda kapalılarda vardı bide açıklarda günahmı kul hakkımı ama kardeşimde gördü yani günah mı of ya vAllaha çok pişmanım tövbede ettim Allah affedrmiçokk pişmanım yemn ederim kardeşimde kötü niyetle bakmaz ama yani gözüküyodü bayanlar 🙁 🙁

Okudunuz mu?  Aklımızdan geçenlerden sorumlu muyuz?

Cevap: İzin almdan birinin resmini çekmek caiz mi

Ahmet
Birinden izinsiz resmini çekmek caiz değildir.
Bakılması haram bir resmi başkasına göstermek günahtır.
çok aybetmişin


Yorum: İzin almadan birinin resmini çekmek caiz mi

Kayıtsız Üye
Tamam, caiz değil. Peki kul hakkı mı?

Okudunuz mu?  Cuma günü ölen kabir azabı görür mü?

Yorum: İzin almadan birinin resmini çekmek caiz mi

arifselim
Günah olması caiz olmaması yetmiyor mu? Kul hakkı olması ne şekilde kullanıldığına bağlıdır. Önemli olan günah olmasıdır ve bu günahtan sakınılması gerekir.


İzinsiz foto, izinsiz resim cekmek gunah mi, Habersiz

Bu kategoride yer alan Biraz garip düşüncelerim vardır,bir oyun oynarken beni şaşırtan olayın sebebi nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İzin almadan birinin resmini çekmek caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.