Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:47
missa03
Abone

Kocamın ailesiyle görüşmemesi için dua

Kocamın ailesiyle görüşmemesi için dua

Kayıtsız Üye
Eşimin ailesi yüzünden beni üzmesi kırması beni ağlatıp onlara laf söyletmemesi evde huzurum kalmadı

eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyorum ama eşim hep onların yanında onlar yüzünden bana eziyet ediyor özellikle bütün bayramlarım burnumdan geliyor bende hepsine beddua ediyorum günahamı giriyorum

Okudunuz mu?  Çaresi olmayan hastalıktan ölmek Şehitlik midir?

Cevap: Kocamın ailesiyle görüşmemesi için dua

NuN
Kadınların %90’ı, kocasının ailesini kayırdığını, kendisini onlara karşı mahcup ettiğini düşünürler.
genelde çık işin içinden 🙂


Cevap: Kocamın ailesiyle görüşmemesi için dua

yasemin
Bayram gününde beddua etmek olur mu hiç ? Nurların saçıldığı o güzel günlerde , beddua etmek yerine iyilikler temenni edebilirsiniz . Buda sizin sınavınızdır , sabretmeniz gerekiyordur , beddua ile değil dua ile çözebilirsiniz ancak bu sıkıntınıyı . Benlik duygusunu biraz gerinize atabilirseniz , bunların minik sınavlar olduğunu düşünürseniz daha sakin olcaksınız inşAllah , antibiyotikleri düşünün , ilaçları şurupları , bunların hepsinin tadı acıdır , ama sonunda iyileştirir , karşınıza gelen olaylarıda böyle düşünün , sabrın sonundaki mukafatı bilemezsiniz , veya bunun yaşanmasındaki hayrıda .. daha farklı , szi daha çok üzen birşeylede sınanabilirdiniz .

Okudunuz mu?  Eşim Allaha ve kitaba sövüyor

Cevap: Kocamın ailesiyle görüşmemesi için dua

aaaa
Bencede arkadaşa katılıyorum kocamın ailesi yüzünden evimde hiç huzurum kalmadı belkide boşanıcaz yani bizi bu durumlara kadar getirdi gerçekten beddua etmek insanın elinde deyil bütün sinirlerim yıpranmış durumda psikoloji denen hiç bişey kalmadı bende ama ben kendime açımıyorum oğluma acıyorum onu düşünüyorum daha çok küçük zaten arada kalan o olmasın diye katlandım ama artık katlanamıyorum ya intihar edicem yada eşimin annesini öldürüp katil olucam ..

Okudunuz mu?  İslamda Yasaklanan Kötü Davranışlar Ve Alışkanlıklar Hakkında Ayet Ve Hadis

kocamın ailesiyle görüşmemesi için dua

Bu kategoride yer alan Nefis ve nefis mertebeleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocamın ailesiyle görüşmemesi için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.