Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:43
missa09
Abone

Kocamın erkek sevgilisi var

Kocamın erkek sevgilisi var

Kayıtsız Üye
20 yıllık evliyim zamanında büyüklerimin sözüyle evlendim çocuklarım oldu evliliğim iyi kötü yıllardır devam ediyor çok fedakarlıklar yaptım çok çaresizce sahip çıkanım olmadığı için Allah rızası için çocuklarım anasız babasız boynu bükük kalmasın diye çok sabrettim ben sabrettikçe ailem sahip çıkmadıkça kocam daha fazla üzerime üzerime geldi kudurdukça kudurdu bir kaç ay önce livata yaptığını öğrendim resmen kadın gibi erkek sevgilisi var kocam ellere çok iyi yedirir içirir yardım eder herkes sen cennetliksin der ona ama evine çocuklarına zalimlikte sınır tanımıyor gördüğüm bildiğim halde inkar ediyor yaptığı normalmiş gibi davranıyor Allahın azabı var ahiret çok çetin tövbe et dedim dilini yutmuş gibi cevap bile vermiyor ya kalkıp herşeyi kırıyor döküyor şiddet uyguluyor yada dilini yutmuş gibi sinsi sinsi dinleyip bildiğini yapıyor çaresizlerin sahibi rabbime yalvarıyorum bizi selamete çıkarsın diye duanızı istiyorum maddi manevi sıkıntılardan kurtulmak için

Okudunuz mu?  Mekkeden medineye göç edenlere ne denir?

Yorum: Kocamın erkek sevgilisi var

Omer Faruk
Allah’ın selamı üzerine olsun kardeşim,

Derdini paylaşmışsın, Rabbim yardımcın olsun. Elbette bu günah büyük günahlardan. Eğer tutabileceğin bir dalın varsa bu günahtan vazgeçmediği takdirde kocanı terketmeli günahını da ifşa etmelisin. Çocuklarının sapık bir babası olacağına babasız olmaları daha iyidir.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin temizlik ile ilgili hadisleri‎

Bu cömertliğiyle çocuklarınızı da etkisi altına alıp yaptığını normal göstermeye çalışabilir. Eğer buna izin verirseniz onun günahına ortak olmuş olursunuz. Yeniden tekrar edeyim, namusunuz tehlikeye girmeyecekse, tutacak bir dalınız varsa günahını terketmediği takdirde O’nu derhal terketmelisiniz.

Firavun’un eşiAsiye Hatunun duası sizin durumunuzdaki bütün müslüman kadınlara örnektir:

Okudunuz mu?  Murad duası

"Allah (cc) iman edenlere de Firavunun zevcesini bir misal olarak getirdi. O vakit o Ya Rabbi bana katında cennette bir ev yap! Beni firavundan ve onun kötü amellerinden kurtar! Beni o zalimler gûruhundan selamete çıkar! demişti." (Tahrim, 66/11)

Allah sizleri de selamete çıkarsın…

Okudunuz mu?  Helal lokma ile ilgili kıssalar

Ifşa

Bu kategoride yer alan İslami psikolog başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocamın erkek sevgilisi var Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.